3 aplicatii folositoare pentru Windows

Recent mi-am reinstalat Windows-ul si am trecut de la Windows 7 la versiunea 8.1. Chiar daca as fi putut sa merg si cu Windows 10 Technical Preview, am ales 8.1 pentru ca momentan este mai stabil. Dar, cand va iesi o versiune finala a lui Windows 10 cu siguranta vor face si acest pas. Dar, sa revenim la subiect. Va spuneam ca mi-am reinstalat Windows-ul si a trebuit, bineinteles, sa reinstalez si foarte multe programe pe care le foloseam zilnic.

3 aplicatii folositoare pentru Windows

Dupa ce mi-am instalat cam tot ce aveam eu in minte am zis sa mai caut pe internet diverse programe interesante care merita atentia. Desigur ca am uitat cateva dintre ele, dar cand o sa am nevoie de ele le voi instala. In schimb, mi-am pus cam tot ceea ce imi trebuia pe moment, cum ar fi suita de la Microsoft Office, Adobe Reader, BS Player, Skype si tot ce mai imi trebuia pe moment. In cautarea mea de noi programe interesante am dat peste o lista de 3 aplicatii pe care chiar trebuie sa le avem instalate. Aplicatii foarte interesante si folositoare de care nici nu stiai ca iti trebuie. Hai sa vedem lista:

1. Sandboxie

Sandboxie este un program in care poti instala alte programe. Nu suna chiar atat de inteligent, dar este. Practic, in Sandboxie poti sa testezi diverse aplicatii care ti se par dubioase dar de care ai nevoie. Spre exemplu, un hack pentru un joc. Nu stii daca functineaza si ti-e frica de un virus? Instaleaza-l in Sandboxie si vezi daca merge fara sa iti fie frica.

Programe

2. Wireless Network Watcher

Crezi ca vecinii ti-au intrat pe wireless dar nu esti sigur? Acest program iti generaza o lista a dispozitivelor care sunt conectate la wireless-ul tau si iti ofera informatii precum adresa IP, adresa MAC si multe altele.

3. Speccy

Speccy este un program excelent care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie despre laptop-ul sau calculatorul tau. Iti spune cati GB de RAM ai, placa de baza, placa video si multe astfel de informatii folositoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.