3 carti pe care trebuie sa le citesti

Cu siguranta ti-ai intocmit si tu o lista cu cartile pe care vrei sa le citesti anul acesta. Fie esti in cautarea unei carti usor de citit, in drum spre birou sau pe plaja sau unei carti mai serioase de citit seara inainte de culcare, iata un top 3 al cartilor pe care trebuie sa le citesti in 2017.

Romane celebre, comedii sentimentale, iata o selectie a operelor care au sedus deja cateva mii de cititori. O selectie pentru toate gusturile si preferintele. Cartile prezentate mai jos au aparut in urma cu cateva luni insa inca se afla in topul celor mai vandute carti. In plus, sunt vedetele verii deoarece numeroase sunt persoanele care asteapta vacanta pentru a citi o carte buna.

carte

La dernière des Stanfield – Marc Levy. Eleanor Rigby este jurnalista la Londra si George Harrison este un tamplar din Quebec. Nu se cunosc, insa fiecare din ei primeste o scrisoare similara in care se vorbeste despre o crima. Eleanor si George se intalnesc in cele din urma intr-un bar din Baltimore si descopera o fotografie cu mamele lor.

Un apartament la Paris – Guillaume Musso. La Paris, Madeline, fiica unui politist londonez inchiriaza un atelier apartinand pictorului Sean Lorenz care, distrus din cauza uciderii fiului sau, a decedat un an mai tarziu. In urma unei erori, Gaspard, un scriitor american, ajunge in acelasi atelier. Descopera ca trei din picturile lui Lorenz au disparut fara urma si decid sa le gaseasca.

Jodi Ellen Malpas – Amantul. Ava O’Shea lucreaza ca designer de interior si este deosebit de talentata si apreciata. Insa habar nu are ce o asteapta la Conac, solicitata fiind pentu un nou proiect. Este intampinata de Jesse Ward, un tip atragator, bogat si deosebit de atent cu femeile. Ava tocmai a iesit dintr-o relatie care a dezamagit-o si face tot ce ii sta in putere sa nu cada in mrejele lui Jesse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.