3 destinatii pentru o vara fierbinte

A venit vara si lumea este incantata sa mearga in locuri noi, locuri pe care nu le-au mai vizitat pana acum. Vremea frumoasa de afara ne imbie pe toti la concedii si vacante, chiar daca unii dintre noi inca nu am terminat munca sau sesiunea. Totusi, gandul nostru este plecat la destinatii exotice, plaje cu nisipuri fine si mari cu ape cat mai clare. Daca esti unul dintre acesti oameni care vor sa descopere unele comori ale naturii atunci keep on reading.

Top 3 destinatii ale verii 2015:

1. Bahamas

Un loc linistit, relaxant pentru tine si prietenii sau familia ta. Poti face multe lucruri pe care nu le-ai mai experimentat, de exemplu: scuba diving, inotatul cu rechini, hranitul delfinilor si de asemenea, festivalurile lor bine-cunoscute.
Bahamas e o locatie perfecta cu ape cristaline, condtii climatice bune si un loc unde visurile devin realitate.

Bahamas

2. Mykonos, Grecia

Probabil majoritatea persoanelor au fost in Grecia pentru ca este o destinatie turistica foarte cunoscuta dar este si bine remarcata pentru faiomoasele arhitecturi, mancaruri cat si pentru unicul peisaj panoramic.
Mykonos e o insula stilata si sofisticata care este plina de buticuri si locaruri dar si de remarcabilele obiective turistice precum: Morile de Vant, Moara Bonis si evident, “Mica Venetie”, unul dintre cele mai romantice locuri de pe insula Mykonos.

3. Sydney, Australia

Asa-numitul “oras de smarald”, Sydney este cea mai mare atractie emblematica a Australiei. Primele doua sugestii au fost strict legate de plaje, dar Sydney este un oras un mai mare unde aveti si alte atractii pe langa plajele bine cunoscute cum ar fi plaja Bondi. O alta zona frumoasa, aproape de Sydney, pe care o puteti vizita este Watsons, mai exact golful Watsons. De asemenea, gradina zoologica, opera din Sydney, Harbour Bridge si Luna Park sunt alte locuri pe care vi le recomand sa le vedeti daca treceti prin Australia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.