3 extensii utile pentru Google Chrome

Probabil cei mai multi dintre voi folossiti ca si browser Google Chrome. Eu unul am fost fanul celor de la Firefox pana acum ceva ani cand Chrome chiar a inceput sa se miste extrem de bine si sa ofere multe lucruri in plus fata de celalalt browser. Acum, dupa acesti ani, Google Chrome ramane unul dintre cele mai bune browsere si este folosit zilnic de milioane de oameni. Un lucru care imi place mult mai Chrome sunt extensiile pe care le gasim in magazinul lor.

3 extensii utile pentru Google Chrome

Nu spun ca alte browsere cu au si ele functia de extensii sau ca nu poti sa faci acest lucru prin anumite artificii, dar consider ca e mult mai usor pe acest browser. Astazi vreau sa va povestesc putin despre 3 extensii pe care eu le folosesc cu drag si sincer nu stiu ce m-as face fara ele avand in vedere ca le folosesc zilnic si la aproape orice actiune pe care o fac. Sunt zeci de mii de extensii in magazinul celor de la Google dar eu prefer sa nu imi instalez foarte multe pentru a nu ingreuna viteza browserului.

1. AdBlock Plus

Cred ca deja va este cunoscuta aceasta extensie. Pentru cei care inca nu au auzit de AdBlock Plus, acesta este o extensie care ne permite sa ne facem treaba pe internet fara a fi deranjati mereu de reclamele infernale. Probabil cea mai buna treaba o face la Youtube cand te lasa sa te uiti la un videoclip imediat, fara sa treci prin acea reclama de 5, 10 sau cate secunde o avea ea.

Google Chrome Extensions

2. SEO for Chrome

Pentru cei care sunt pasionati de SEO si de internet marketing probabil aceasta extensie va va veni in ajutor. Atunci cand alegi sa o folosesti iti va spune detalii interesante despre site-ul in care te afli acum, cum ar fi PR de la Google, pagini indexate in fiecare motor de cautare si multe altele.

3. Google Mail Checker

De fiecare data cand primesc un mail imi arata sus intr-un mic chenar rosu. De asemenea, imi arata toate mesajele necitite pe care le am in acest moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.