3 filme interesante de vazut in 2018

Multi dintre noi asteapta cu nerabdare lansarea unor filme anuntate pentru sfarsitul anului sau pentru inceputul anului 2018. Unele din cele mai bune filme ale anului 2017 precum The Fate of The Furious, Baywatch sau Return of Xander Cage au fost deja lansate.

3 filme interesante de vazut in 2018

Unul din cele mai asteptate filme care a fost lansat la sfarsitul anului 2017 este Justice League. Filmul a fost lansat pe data de 17 noiembrie. Batman, Wonder Woman, Superman, Aquaman si multi alti eroi cunoscuti vor fi nevoiti sa uite de orgolii si sa colaboreze pentru ca urmeaza sa aiba de-a face cu o amenintare teribila, unul din cei mai periculosi dusmani de pana acum.

Un alt film interesant pe care ati putea sa il adaugati in lista voastra este Untitled Cloverfield Anthology Movie, lansat pe data de 1 decembrie. Un grup de astronauti au parte de cea mai dificila misiune din cariera, misiune ce se transforma intr-o lupta teribila pentru supravietuire. Asta dupa ce fac o descoperire teribila.

justice league film

Tot pe 1 decembrie a fost lansat si al doilea film din seria Paddington. Simpaticul ursulet a cucerit deja cu siguranta o multime de inimi in prima parte a filmului iar aventurile sale continua. Daca ai vazut deja primul film, ar fi pacat sa nu vezi si noile aventurile prin care trece acesta.

Inceputul anului 2018 a venit cu numeroase filme bune de vizionat. Cro Man a fost lansat pe data de 31 ianuarie 2018. Preistorie, pe vremea cand dinozaurii si mamutii inca mai parcurgeau pamantul in lungi si lat. Filmul prezinta povestea unui om al cavernei deosebit de curajos, Doug si al celui mai bun prieten al sau, Hognob care se unesc pentru a salva tribul de un dusman puternic.

Pacific Rim 2: Uprising a fost lansat in luna februarie. Filmul este continuarea lui Pacific Rim, film in care umanitatea se confrunta cu o serie de creaturi monstruoase venite de pe fundul marii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.