3 jocuri noi pentru Android #1

Ultima luna a adus cateva jocuri noi interesante pentru Android. Intru de cateori pe saptamana pe Play Store sa vad ultimele noutati si alte aplicatii sau jocuri interesante care ar putea sa imi faca viata mai usoara sau pur si simplu sa ma relaxeze, iar recent au aparut cateva jocuri foarte interesante pentru Android.

3 jocuri noi pentru Android partea 1

Am sa prezint doar 3 dintre ele, dar cu siguranta o sa gasiti si altele la recomandate cand o sa le cautati pe acestea. Cred ca am sa mai prezint pe viitor si alte jocuri/aplicatii atat pentru Android cat si pentru iOS, poate va vin cateva idei interesante sau poate chiar recomandati si voi aplicatii.

Odiseea lui Alto - joc Android

Primul joc pe care vreau sa il prezint este Alto’s Odyssey (Odiseea lui Alto). Vine ca o continuare a jocului Alto’s Adventure (Aventura lui Alto), care a fost si inca este un joc foarte popular, iar jocul pe care vi-l recomand acum este un nou joc in care trebuie sa ne ferim de obstacole ca sa ajungem cat mai departe cu Alto. Pe parcurs o sa gasiti diverse moduri si diverse peisaje in care sa il controlati pe Alto. Jocul are si un “free mode” in care nu mori niciodata. E foarte interesant pentru a vedea peisajul si atunci cand devine frustrant, puteti trece pe acest mod.

Asphalt 9: Legends este al doilea joc din aceasta lista. Cred ca toata lumea a jucat la un moment dat un joc din seria Asphalt, iar daca imi amintesc bine acest joc era disponibil si pe telefoane care nu erau inca smart! Asphalt 9 este ultima versiune a jocului cu masini, unde va puteti intrece in diverse circuite cu o gramada de tipuri de masini.

Al treila, si ultimul joc pe care il prezint in acest articol, este Epic Skater 2, un joc care am putea spune ca este un fel de Tony Hawk pentru Android. Din nume se intelege ca este un joc legat de skateboard si trucurile pe care le faceti pentru a aduna bani si de a aduna iteme mai bune. Un joc dragut, unde puteti face diverse trucuri si aveti si foarte multe locuri in care le puteti face!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.