Top 3 motive pentru a vizita Insula Pangkor

Ai auzit pana acum de Insula Pangkor din Malaezia? In caz contrar, trebuie sa stii ca este o destinatie turistica de descoperit neaparat.

Este vorba despre o insulita mica, nu departe de Kuala Lampur, foarte putin locuita si nu foarte cunoscuta inca in randul turistilor. Nu este deci inca foarte celebra in randul occidentalilor deci are drept avantaj calmul si pacea. In plus, este o insula foarte apreciata de catre populatia autohtona, mai ales de malaezieni.

Top 3 motive pentru a vizita Insula Pangkor

Insula Pangkor, particularitatile sale. Daca esti adeptul unor descoperiri in natura, trebuie sa stii ca Insula Pangkor te va incanta cu siguranta. Nu vei gasi aici constructii foarte mari, sosele foarte mari sau locuri incredibile unde poti petrece. Ci mai degraba vei descoperi o insula acoperita in mare parte de padure, o insula foarte autentica si simpla.

insula pangkor

Pangkor si plajele sale. Insula Pangkor nu este considerata o insula foarte turistica doarece nu vei gasi foarte multi tursiti pe aici. Iar in general, turistii prefera insulele foarte cunoscute. Nu este deci o destinatie celebra, dar una care merita sa fie descoperita. Are o multime de plaje frumoase, printre care cele mai cunoscute sunt Monkey Beach si Coral Beach. La prima vei putea descoperi o familie de maimute cam bizara, dar nu sunt deloc deranjante. Iar a doua este mult mai mare si mai frumoasa decat Coral Beach.

Activitatile de aici sunt legate in mare parte de apa, ca doar nu degeaba este vorba despre o insula. Vei alege deci intre kayak, banana plutitoare sau observarea pestilor. Poti profita de plaja si de cele mai frumoase peisaje, sa descoperi o fauna foarte bogata si variata si o multime de specii pe acre cu siguranta ca nu le cunosti inca. Ai auzit de exemplu pana acum de Calao? De o pasare misterioasa care zici ca are doua ciocuri sau de liliecii care mananca mango?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.