3 tipuri de cosmetice pentru femei

Cu siguranta ca frumusetea vine din interior. Dar un alt lucru este la fel de sigur. Este rezultatul unei munci sau ingrijiri zilnice, fie ca vorbim despre produse de ingrijire, fie ca vorbim despre cosmetice. Nu stii care sunt tipurile de cosmetice indispensabile atunci cand vine vorba despre rutina ta de infrumusetare sau trusa ta de machiaj?

3 tipuri de cosmetice pentru femei

Fondul de ten. Este cel care te va ajuta sa ai un ten uniform. Atunci cand vine vorba despre textura, cel sub forma de spuma este cel mai potrivit pentru pielea mai grasa deoarece absoarbe excesul de sebum iar cel bogat in activi hidratanti este cel mai potrivit pentru tenul uscat. Nu uita sa alegi un fond de ten intr-o nuanta cat mai apropiata cu cea a tenului. Dar daca nu vrei sa iti incarci tenul cu un fond de ten, poti miza si pe o crema BB, care va uniformiza si ea tenul si il va hidrata in acelasi timp.

cosmetice femei

O pudra matifianta compacta. Are cea mai importanta functie, cea de fixare a machiajului. Dar cu ajutorul sau, machiajul va dura mai mult timp. Este ideala pentru retusarea machiajului atat ziua cat si seara. O poti alege fie transparenta, fie in aceleasi tonuri cu ale fondului de ten, nu mai inchisa. Aplica pudra cu o pensula pentru a obtine cel mai natural efect.

Rimelul. Este cel mai important produs pentru sublimarea privirii tale. Te va ajuta sa obtii gene suple, naturale, voluminoase, in functie de efectul pe care doresti sa il obtii. Este o veritabila bagheta magica atunci cand vine vorba despre machiajul ochilor si un instrument indispensabil pentru o privire magnetica. In doi timpi si trei miscari vei obtine o privire mai intensa si iti vei pune in valoare irisul. Cred ca toata lumea a folosit pana acum un rimel si stie cat de important este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.