A Million Little Things – serial nou de la ABC

De curand am inceput sa ma uit la un nou serial, pe care l-am descoperit intamplator umbland pe IMDb si pe alte site-uri de recenzii despre seriale. Acesta se numeste “A million little things” si vine de la televiziunea americana “abc”. Este o comedie-drama, in care este vorba despre un grup de prieteni buni, dar care nu prea sunt deschisi unul cu celalalt despre problemele adevarate din viata lor, problemele care ii macina zilnic precum: mariajul care nu mai merge, problemele de sanatate, depresia, gandurile suicidale si multe altele.

A Million Little Things – serial nou de la ABC

A fost nevoie ca unul dintre ei sa se sinucida pentru ca acestia sa se deschida unul celuilalt despre problemele de zi cu zi, lucru tragic. Chiar daca pana acum pare mai mult drama decat comedie, va asigur ca printre aceste momente “reale” o sa va amuzati foarte tare si de lucrurile normale pe care acestia le fac, despre glumele pe care si le fac pe seama celuilalt. Pana acum cei care au lasat un review pe IMDb au adus serialul la o nota de 7.5, iar mie unu mi se pare un serial cam de nota 8, deci tot pe acolo.

a million little things

Personal imi place faptul ca serialul imbina aceste probleme reale si uzuale cu momente amuzante. Arata de fapt ca oamenii pot tine in ei foarte multe lucruri negative care, daca nu ies la suprafata mai repede printr-un mod sau altul, te pot duce in depresie si chiar in situatii mai sumbre. Pentru ca, pana la urma, toata lumea poate avea probleme intr-o casnicie, toata lumea se poate afla intr-o cumpana legat de afacere, relatiile se racesc, oamenii muncesc mult peste program pentru ca asa cred ei ca este bine, dar uita si de persoanele dragii si multe altele. Va recomand sa ii dati o sansa serialului, nu are foarte multe episoade si cred ca primul sezon, de trial, va avea undeva la 7 episoade (dupa IMDb).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.