Ce s-a ales de actorii din serialul Ally McBeal?

Cine nu isi mai aminteste de celebra Ally McBeal, de tinutele ei marca Calvin Klein, de halucinatiile sale nebune, de problemele sale in dragoste si de gasca de prieteni/avocati cu care se aduna la sfarsitul fiecarui episod in jurul unui pian pentru o sedinta de karaoke? In 1997, Ally McBeal se numara printre cele mai urmarite seriale. 18 ani mai tarziu, ce s-a ales de actorii din Ally McBeal? Esti curios?

Ce s-a ales de actorii din serialul Ally McBeal?

Calista Flockhart
In 1997, Calista Flockhart are 24 de ani si vrea sa se concentreze asupra carierei in teatru. Insa, rolurile sunt putine si este nevoita sa devina antrenor sportiv pentru a-si castiga existenta. Din pura intamplare, primeste rolul principal in serialul Ally McBeal, cel al unei avocate inteligente, dotata cu o imaginatie bogata. In 2001, Calista a adoptat un baiat, pe Liam. In 2010 se casatoreste cu Harrison Ford si revine pe micile ecrane cu celebra serie Brothers&Sisters.

Ally McBeal

Gill Bellows
Actor de origine canadiana, Gill Bellows primeste primul rol din cariera odata cu aparitia serialului Ally McBeal. Gill este Billy, marea dragoste a lui Ally. Chiar daca este casatorit cu Georgia, tot o avocata, acesta apare in mod frecvent in halucinatiile lui Ally. Gill avea 33 de ani la sfarsitul filmarilor. Urmeaza o serie de roluri nesemnificative in seriale precum Smallviille, Flashforward. S-a casatorit cu actrita Rya Kihlstedt cu care are doi copii.

Courtney Thorne-Smith
Courtney Thorne-Smith era deja cunoscuta cand a primit rolul din Ally McBeal. In alt serial cunoscut, Melrose Place, joaca rolul lui Alison Parker, directoarea unei agentii de publicitate. In Ally McBeal joaca rolul Georgiei, o avocata casatorita cu Billy si rivala lui Ally. In 2000 paraseste seria pentru un alt rol, According to Jim. In 2008 da nastere unui baietel si se concentreaza in totalitate asupra vietii de familie.

Peter MacNicol
Peter MacNicol are 44 de ani cand incepe filmarile pentru Ally McBeal. Este John Cage, un avocat care face apel la metode ciudate pentru a castiga cazurile. Reuseste sa obtina un rol in seriile TV 24 (terminate in 2014) si Numb3rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.