Alegerea unui ceas de mana

Anul acesta de ziua mea m-a hotarat sa imi cumpar un ceas de mana de calitate pe care sa il pot purta in fiecare zi la serviciu dar care sa ma si reprezinte, sa pot simti ca mi se potriveste de minune.

 

Dupa parerea mea personala acest accesoriu trebuie sa se potriveasca perfect cu persoana care il va purta, sa nu iasa prea mult in evidenta, sa nu fie opulent ca sa lase senzatia de fita, ci el trebuie sa se asorteze perfect ca si cum ar fi parte integrata din tinuta, sau de ce nu parte integrata cu cel ce il poarta.

 

Sunt foarte multe persoane care poarta ceasuridemina  doar din simplul motiv de a isi arata noile branduri cumparate, de a lasa impresia ca au o situatie financiara buna si ca fac parte din lumea buna, insa gresesc in totalitate.

 

In alegerea unui astfel de accesoriu nu trebuie sa ne lasam influentati numai de brand, sa alegem unul doar pentru ca este de firma, si ca am auzit noi ca brandul respectiv este la modul anul acestea.

 

Atunci cand alegem un ceas pentru noi trebuie sa alegem, sa stim sa alegem cu gust, in primul rand sa ne placa produsul respectiv, sa fie unul intr-adevar de calitate, dar cel mai si cel mai important este sa simtim ca ni se potriveste perfect pentru a fi purtat cu eleganta pe mana noastra.

 

Din punct de vedere al modelelor, noi femeile suntem avantajate deoarece pe piata vom putea gasi nu sute ci mii de modele de ceasuri dama, atat branduite cat si clasice insa frumoase si elegante, si nu ar trebui sa fie deloc greu sa ne alegem accesoriul potrivit.

 

Asa cum spuneam mai sus anul acesta de ziua mea m-am decis sa imi cumpar un astfel de ceas care sa ma defineasca pe mine ca si persoana, sa mi se potriveasca si sa nu lase impresia de grandomanie, iar din punctul acesta de vedere cred am gasit locul potrivit de unde pot sa il achizitionez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.