Allview V2 Viper i

De vreo doi ani am vazut ca au aparut tot mai multe companii bune care produc smartphone-uri entry-level, adica telefoane bune, cu specificatii medii dar cu un pret foarte avantajos. Mai exact, o alternativa a iPhone-urilor si Samsung-urilor foarte piperate la pret pentru persoane care nu sunt atat de pasionate de tehnologie dar care vor un upgrade, pot un ecran pe care sa il foloseasca pentru a naviga pe internet sau un prim telefon pentru copii vostri. Ei bine, cei de la Allview sunt una dintre companiile care scot telefoane bune, excelente chiar din punct de vedere al raportului calitate-pret. Un exemplu de smartphone care intra in aceasta categorie este AllView Viper V2 i.

Allview V2 Viper i – un telefon cu un pret excelent

Pentru doar 500 de lei va puteti asigura un smartphone cu un ecran superb, aceste fiind cele mai mari avantaje ale acestui model. V2 Viper i are un ecran cu o diagonala de 5 inch, dar partea cea mai buna este ca aceasta se foloseste de tehnologia IPS pentru a reda imagini senzationale si culori vii. Pe langa aceasta, are 16 GB spatiu de stocare cu optiunea de a face upgrade de pana la 128 GB prin cardul microSD, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memoria RAM si o baterie de 2.000 de mAh.

AllView Viper V2 i

Are o camera frontala de 2 MP si camera principala de 5 MP cu autofocus si flash LED. Sistemul de operare echipat este Android 5.1 Lollipop. De asemenea, aveti posibilitatea de a pune 2 sim-uri in aecst telefon, un lucru pe care foarte multa lume il urmareste. Dupa cum am spus, un telefon care nu exceleaza pe partea tehnica, dar are un ecran bun, spatiu de stocare indeajuns si pentru muzica, o baterie care o sa va tina o zi garantat si bineinteles, un pret promotional de doar 500 de lei. Se poate comanda incepand cu 10 decembrie de la Allview.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.