Amenajari interioare – un job foarte fain

Recent mi-am gasit o noua pasiune, si anume amenajarile interioare. De ce? Pentru ca am fost nevoie, la facultate, sa imi cumpar mobila singur si sa imi si aranjez camera exact cum am vrut. Bineinteles, toate obiectele de mobilier au fost cumparate second-hand pentru ca altfel ar fii costat mult prea mult, dar am reusit sa cumpar cateva lucruri la un pret foarte bun si de o calitate superioara. Mi-am cumparat un pat de o persoane, un birou cu scaun de birou, un sifonier, o noptiera si o canapea pentru ca atunci cand imi mai vin prieteni la mine sa am loc si pentru ei.

Amenajari interioare – un job foarte fain

Nu e o camera mare deci nu am loc de mult mobilier. Sincer sa fiu, nici nu stiu ce altceva as fii putut sa imi iau, avand in vedere ca sunt un simplu student la facultate, deci nu ma intereseaza atat de mult ce tip de mobilier am in camera, cat timp am ceea ce imi trebuie. Totusi, avand toate aceste obiecte de mobilier, mai ramane sa le asezam in camera. Acest lucru a fost unul destul de greu avand in vedere ca sunt foarte multe posibilitati si nu stii care e mai buna pana nu le incerci pe toate, nu?

amenajari interioare

Ei bine, e destul de greu sa parcurgi toate aceste posbilitati, dar sunt diverse trucuri, accesorii si alte lucruri pe care le poti cumpara pentru a iti transforma camera in una mai calda, mai primitoare. Spre exemplu, eu vreau sa imi cumpar niste perne decorative pentru canapea, dar si pentru pat. Un alt lucru pe care ar trebui sa il aveti la orice locuinta este presuletul de la intrare cu diverse mesaje amuzante sau gene clasice de tipul “Welcome” sau multe altele. Sunt multe trucuri sau obiecte pe care le puteti cumpara pentru a va transforma camera de apartament sau chiar de camin in una faina, moderna dar primitoare si calda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.