Apple iPhone 6 si 6+ – cele mai noi telefoane Apple

Pe 9 septembrie Apple a tinut o conferinta prin care a lansat cele mai produse ale sale, si anume Apple Watch, Apple iPhone 6 si Apple iPhone 6 Plus. Cele doua telefoane sunt noul flagship Apple, telefoane cu care vor sa cucereasca piata in 2014 si 2015. De ce sunt doua telefoane si care e diferenta dintre ele? Pai, Apple nu a mai putut rezista si a inceput sa faca telefoane mai mari. iPhone 6 are 4.7 inch in timp ce iPhone 6 Plus are 5.5 inch. Cu aceste telefoane Apple intra in competitie directa cu Samsung, HTC, LG si alte firme in ceea ce priveste telefoanele cu un ecran mai mare.

Apple iPhone 6 si 6+ – cele mai noi telefoane Apple

Eu unul pot sa spun ca sunt putin dezamagit de aceste telefoane. Au fost facute cateva schimbari, unele in bine, altele in rau. Din punctul meu de vedere, multe din ele au fost in rau. Spre exemplu, cred ca stiti forma patrata a telefoanelor Apple(5S, 5, 4S, 4). Ei bine, acum s-a revenit la forma circulara, ceea ce mie unul nu imi place deloc, in special pentru ca seamana foarte mult cu celelalte telefoane. De asemenea, butonul de power a fost mutat de sus in partea dreapta, exact ca la telefoanele concurente.

Apple iPhone 6

Daca este sa facem o comparatie pe partea tehnica, Apple nu a imbunatatie cu mult componentele celor doua telefoane. Ba chiar daca le punem intr-o paralela cu telefoane precum HTC M8, Samsung Galaxy S5, LG G3, iPhone 6 este cel care ocupa ultimul loc. Un alt lucru nou este iOS 8, despre care v-am vorbit inainte, alt sistem de operare care nu ma impresioneaza deloc. Pretul este unul colosal in Romania, asa ca daca vreti sa cumparati un iPhone 6 de 16GB trebuie sa scoateti din buzunare aproape 3500 de lei. Daca vreti un telefon cu un spatiu de stocare mai mare sau iPhone 6+ pregatiti ceva bani in plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.