Arrow – un serial ce merita urmarit

Arrow, aparut in anul 2012, a reusit pana acum sa stranga 3 sezoane, iar ultimul din ele este inca pe ecrane si din cate se pare sezonul 4 este deja confirmat. Nu ma mira, avand inv edere ca are o nota de 8,2 pe IMDB si a reusit sa ajunga in topuri foarte repede. Ideea este foarte interesanta, dar este destul de asemanatoare cu cea din “The Flash” sau “Gotham” despre care v-am mai povestit. Ideea de justitiar, de om care sa salveze orasul este si aici, doar ca in forma unui arcas foarte bine atrenat si gata de lupta in orice moment.

Oliver Queen a fost tinut timp de 5 ani prizonier pe o insula unde si-a facut cativa prieteni care l-au invatat cum sa se descurce si cum sa supravietuiasca. A invatat sa se bata, sa foloseasca arcul si sagetile si practic sa fie gata pentru orice situatie. Pe respectiva insula a avut de indurat foarte multe si s-a confruntat cu situatii care mai de care mai diferite. Povestea este foarte interesanta si chiar motivationala. Acesta revine acasa dupa 5 ani gata sa ii apere pe cei dragi lui si sa ii indeplineasca o dorinta tatalui sau, si anume de a face ordine in orasul pe care el l-a distrus.

Arrow

Cum am spus, serialele Arrow, Flash si Gotham sunt foarte interesante, in special cu Flash cu Arrow. Barry Allen este eroul din Flash care a fost lovit de un traznet si acum viteza lui este de necontrolat. Ei bine, acesta apare de cateva ori in serialul arcasului iar acesta la randul lui apare in serialul lui Barry. Amandoi se ajuta si au acelasi scop, de a face ordine in orasul fiecaruia. Povestea este foarte interesanta iar serialul merita vazut. Daca ina nu v-ati uitat la Arrow, va recomand sa o faceti. Episoadele au 40 de minute si pot sa va spun ca fiecare secunda merita urmarita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.