Aya Nakamura – noua regina a R&B-ului francez

Titlurile sale sunt la fel de lejere ca si criticile virulente. Departe de rasismul sau de sexismul de pe Internet, cantareata de doar 23 de ani bate orice record imaginabil si inimaginabil.

Noua regina a r&b-ului francez, de 23 de ani care are si o fiica de 2 ani si jumatate, a fost nominalizata la categoriile « cel mai bun album de muzica urbana » si la « cel mai bun cantec original », cu Djadja, cel mai mare succes al sau. Ca si mine, probabil multi altii nici nu stiau ca ea canta aceasta melodie, pe care toti cred ca am ascultat-o pe la radio.

Aya Nakamura – noua regina a R&B-ului francez

In anul 2018, titlurile sale lejere, cu versuri putin cam vulgare uneori, cu tinte precise au luat toata lumea prin suprindere. Si Aya Nakamura a ajuns foarte repede in top cu cele mai mari vanzari. La sfarsitul lunii martie a inceput primul sau turneu inainte de a ataca cele mai mari festivaluri ale verii.

Aya Nakamura

Dar ce au oare in comun Edith Piaf si Aya Nakamura? Recorduri in toate sensurile. Aya Nakamura se poate mandri cu o multime de premii si de reusite si poate sa adauge in continuare un emoji cu regina la toate publicatiile sale. Asta deoarece inca prin primele zile in care a fost lansat albumul sau, “Nakamura”, artista a reusit sa detroneze o multime de vedete de top de pe Apple Tunes. A reusit de asemenea si o performanta pe Spotify- 11 titluri din 13 de pe noul sau album, s-au clasat in top 50 cele mai ascultate melodii.

Cele mai spectaculoase titluri sunt insa pe YouTube. Melodia Djadja, lansata in aprilie 2018, are peste 305 milioane de vizualizari. Iar hitul Djadja chiar a facut inconjurul lumii. Se canta si se danseaza pe aceasta melodie in Elevetia, in Germania, in Austria, in Tarile de Jos, in Romania si pentru prima data, dupa Edith Piaf, o artista franceza ajunge in topurile olandeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.