Ballers – un serial amuzant cu The Rock

Ballers este titlul serialului care in are in rol principal pe Dwayne “The Rock” Johnson, faimosul actor si luptator, si care a aparut in 2015. Sincer sa fiu la inceput nu ma gandeam ca va fi un serial la care o sa mai mult la mai multe de 2 sau 3 episoade, dar este facut foarte bine si The Rock este in elementul lui ceea ce il face un serial chiar bunicel. Practic, in acest tv show, The Rock, sau Spencer pe numele lui din serial, este un jucator retras de fotbal american care acum lucreaza in aria de business si are grija de conturile, si nu numai, ale prietenilor lui care inca sunt mari jucator in acest sport iubit de americani.

Ballers – un serial amuzant cu The Rock

Masinile luxoase, femeile frumoase, bautura si multe altele sunt doar o parte a episoadelor prin care acestia arata cat se poate de exact cum isi traiesc viata vedetele din sport. Fie ca sunt insurati sau au relatii de lunga durata, acestia tot nu rezista tentatiilor, lucru care se arata foarte bine in serial. Mai mult, acestea are o tenta de comedie si de multe ori Spencer incearca sa ii scoata din belelepe prietenii lui si in acelasi timp sa aiba grija si de banii lor.

the ballers

Serialul nu are decat 7 episoade din primul sezon, dar daca se va tine aceeasi linie ca pana acum cred ca vor avea 2 sau 3 sezoane. Nota acordata de cei aproape 6.000 de utilizatori de pe IMDB este de 7,6. Eu unul i-am acordat serialului nota 8, pentru ca mie imi place acest tip de seriale, si anume legate de sport, de viata vedetelor din sport plus ca Dwayne Johnson chiar isi joaca bine rolul. Eu unul va recomand sa va uitati la cateva episoade din acest serial. Daca nu va atrage, puteti sa va opriti acolo, dar eu cred ca o sa va uitati in continuare la el. Chiar e un serial decent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.