Fa bani din videochat

In ultima vreme tot mai multe fete aleg sa faca videochat din diverse motive. Totul este legal si in regula pentru ca nu faci nimic din ceea ce nu vrei si nimic urat. Pur si simplu vorbeste cu cineva printr-un sistem de chat in timp ce va si vedeti. Bineinteles, trebuie sa ai o costumatie putin mai sexi dar nu faci nimic impotriva vointei tale. Pana la urma esti la sute de kilometrii distanta fata de cel cu care vorbesti. Motivele pentru care fetele se apuca sa faca videochat sunt divere, dar cred ca cel mai frecvent este faptul ca se castiga foarte bine.

Bani din videochat

Spre exemplu, la agentia FunkStudio.ro, aveti un salariu de start de 1000 de dolari si un bonus de 100 de dolari in prima zi in care veniti la munca. Mi se pare o suma mai mult decat suficienta pentru o fata tanara, care nu are foarte multe costuri lunare. Este foarte greu in zilele acestea sa iti gasesti un job astfel de bine platit in alt domeniu. Locurile de munca nu mai sunt atat de multe iar ca sa gasesti unul bun trebuie sa cunosti foarte multa lume, ceea ce e destul de greu pentru cineva care s-a mutat in capitala pentru studii, spre exemplu.

videochat

Unul dintre cele mai bune avantaje pe care le ai daca vrei sa lucrezi la FunkStudio este faptul ca plata se face bilunar. Asta inseamna ca odata la doua saptamani te vei bucura de o jumatate din salariul de 1000 de dolari. In acest timp poti sa iti cumperi diverse haine, parfumuri, bijuterii sau poti sa iti asiguri costurile lunare, facturile, chiria si poate chiar si o parte din banii pe care trebuie sa ii dai la facultate pentru studiu. Adevarul este ca cele mai multe fete se apuca de videochat pentru ca nu mai fac fata facturilor, iar un astfel de job este extrem de bine platit si dupa cum vedeti primi bani de doua ori pe luna.

De asemenea, aveti si foarte multe bonusuri interesante. Pe langa acel bonus de 100 de dolari pe care il primiti in prima zi de munca mai aveti si un bonus de 300 de dolari pentru fiecare prietena pe care o aduceti la FunkStudio sa se angajeze. Ii faceti si ei un bine prin gasirea unui loc de munca bine platit si cu foarte mult avantaje iar voi mai castigati si alti 300 de dolari. Un alt lucru foarte tare la acest job este ca poti sa fii sigur de cele 21 de zile de concediu pe an pe care poti sa ti le iei. Multe firme din Romania incearca sa “scape” de acest concediu pentru ca vor sa lucrezi in fiecare zi din an, dar la FunkStudio nu va trebui sa iti mai faci aceste probleme.

Daca esti interesa sa lucrezi in acest domeniu bine platit te invit sa citesti site-ul studioului pentru ca vei gasi foarte multe informatii interesante cum ar fi diverse bonusuri si beneficii pe care le ai. O sa gasesti si un formular de contact prin care vei lua legatura cu cei de la FunkStudio pentru angajare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.