Baterii auto – cum alegi cele mai bune baterii

Atunci cand vrei ca masina ta sa demareze corect si sa foloseasca in mod corect toate componentele sale importante, este important sa fii foarte atent la cateva elemente indispensabile. Iar bateria masinii face parte din accesoriile foarte importante de care ai nevoie in momentul demararii si cand ai nevoie sa utilizezi echipamentele electrice fara pericol.

Baterii auto – cum alegi cele mai bune baterii

Dar datorita progreselor tehnologiei, bateria nu se foloseste doar pentru a porni masina, pentru a functiona radio-ul sau stergatoarele, ci si pentru ABS sau GPS.

Exista o multime de marci de baterii auto disponibile pe Internet din care poti alege cea mai buna. Dar pentru asta, trebuie sa stii care sunt cele mai importante lucruri de care sa tii cont atunci cand alegi cea mai buna baterie auto.

baterie auto

Informeaza-te corect inainte. Ei bine, da, inainte trebuie sa sti care sunt toate caracteristicile vechii tale baterii de masina, atunci cand vrei sa o schimbi. Ai nevoie de o baterie auto robusta care sa nu te lase balta la primele semne de frig sau la primele zile de caldura torida.

Care ar trebui sa fie capacitatea bateriei auto?

Capacitatea unei baterii auto pentru masinile pe benzina sau motorina reprezinta cantitatea de energie electrica pe care aceasta este in masura sa o restituie atunci cand a fost incarcata in intregime. Capacitatea sa se exprima in amperi pe ora. Intensitatea sa este la fel de importanta, aceasta exprimandu-se in amperi. In ceea ce priveste capacitatea, cu cat este mai ridicata valoarea de A/h, cu atat mai repede bateria va reusi sa « lanseze » motorul. In timp ce, intensitatea reprezinta forta cu care va fi pornit motorul.

Tensiunea vehicuelor mai lejere este de obicei in jur de 12, in timp ce la celelalte mai grele este de 24. Dimensiunea bateriei este un alt lucru de care sa tii cont. Trebuie sa alegi un model compatibil cu compartimentul destinat bateriei. Deci anumite modele sau dimensiuni de baterii auto corespund unor masini bine definite.

Care sunt cele mai bune alegeri pe care ai putea sa le faci?

Poti alege o baterie auto Tudor Technica, o baterie foarte polivalenta si puternica, cu o durata de viata lunga. Este un model care nu isi va pierde calitatile chiar si in conditii de temperaturi extreme. Prezinta un raport excelent raport calitate / pret

Cum recunosti semnele de uzura? Atunci cand un zgomot bizar se adude sau cand masina nu porneste, acest lucru inseamna de multe ori ca fara doar si poate ca trebuie sa schimbi bateria masinii. Bineinteles, masinile sunt diferite si de multe ori conteaza si cat de veche e, cum a fost intretinuta si condusa, daca ati mai schimbat piese la ea si multe altele. De multe ori este o problema cu bateria, iar daca nu reusiti sa rezolvati problema prin a inlocui sau incarca bateria auto, e recomandat sa ajungeti la un mecanic care poate sa isi dea o parere avizata. Chiar daca rezolvati problema cu inlocuirea bateriei, tot ar fi bine sa aflati parerea unui mecanic.

baterie auto acuprofi

Te mai poti indrepta inspre bateria ACUPROFI MAX o baterie de cea mai inalta calitate, cu cea mai mare durata de viata. Pentru ca este foarte important sa te indrepti inspre o baterie care sa fie longeviva si sa asigure satisfactie garantata.

Este important ca bateria ta auto sa fie mereu incarcata la maximum. Este un gaj de performanta si de longevitate. Atunci cand aceasta nu este pusa pe masina, ar trebui sa fie stocata intr-un loc unde umezeala nu intra sau caldura foarte puternica. Umiditatea si caldura sunt cele care pot accelera procesele chimice si care pot avea efecte negative asupra bateriei. De multe ori puteti gasi mai multe detalii despre baterie atunci cand o cumparati sau cautand modelul bateriei pe internet, pentru ca e posibil ca bateria dumneavoastra sa aiba nevoie de un tratament mai special.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.