Better Call Saul – un nou serial

Cei care au urmarit serialul Breaking Bad stiu cat de reusit este si cat de multa lume a impresionat. Breaking Bad este unul dintre cele mai importante si cunoscute seriale care au aparut vreodata, motiv pentru care va recomand sa-l urmariti, daca nu ati facut-o deja. Aparut in 2008 a ajuns imediat in topul serialelor TV cu o nota pe IMDB de 9.5.

Better Call Saul este un serial ce trebuie sa apara pe 8 februarie 2015, un serial care va prezenta activitatea avocatului Saul Goodman pe care a avut-o inainte de cele intamplate in Breaking Bad. Ca timp, serialul se plaseaza in anul 2002, cu 6 ani inainte ca Breaking Bad sa apara.

Better Call Saul – un nou serial

Saul Goodman este avocatul lui Walter White, personajul din Breaking Bad care se ocupa cu prepararea drogurilor. Saul nu este tocmai cel mai bun exemplu de avocat, acesta ocupandu-se de persoanele care aveau afaceri ilegale, ajutandu-i sa scape de eventualele probleme si invatandu-i cum sa spele bani.

better call saul

Dupa parerea mea, Better Call Saul va fi un serial reusit, avand in vedere actiunea pe care o urmeaza si genul acestuia. Cu siguranta se vor prezenta evenimente interesante care sa te faca curios de cea ce se va mai intampla. Actiunea se va petrece in Albuquerque, New Mexico, ca si cea din Breaking Bad. Astfel, serialul doreste sa “preia” fanii care au urmarit serialul aparut in 2008 si sa ii atraga spre noul serial ce va aparea in curand.

Incep sa apara tot mai multe seriale interesante, iar acest lucru este unul bun, dupa parerea mea. Serialele sunt foarte interesante si iti permit sa urmarit aceleasi idei in mai multe episoade, pentru a vedea o continuarea tot timpul. In concluzie, daca esti fan Breaking Bad, ar trebui sa urmaresti si Better Call Saul, imediat ce apare, sunt sanse mari sa ai o parere buna despre el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.