Cadouri pentru copiii mei

Anul acesta baiatul si fata mea, gemeni, implinesc 18 ani. Imi doresc sa le pregatesc o aniversare pe care sa nu o uite niciodata. Voi inchiria un restaurant select, cu meniuri speciale si muzica buna. Va fi o petrecere surpriza si toti prietenii lor vor fi chemati pentru a le sta alaturi in acest moment deosebit. Pe langa surpriza cu restaurantul, trebuia sa le cumpar si niste cadouri. Ca sa nu se supere, aveam sa le iau amandurora ceva asemanator. Astfel, mi-a venit ideea sa le cumpar doua ceasuri. Normal, trebuia sa le iau ceva de brand, de calitate deosebita dar sa se si asorteze cu personalitatea lor in primul rand.

Si pentru ca eu imi achizitionam mereu ceasuri, am stiut exact unde trebuie sa caut pentru a le cumpara copiilor ceasurile perfecte. Am intrat pe Ceasmania.ro, magazinul online cu cele mai bune oferte si cea mai mare diversitate in materie de ceasuri.

Pentru fiul meu, am gasit la ceasuri barbati un frumos model de la Trussardi, cu bratara din piele maro. Era pentru tinute elgante, dar si sport in acelasi timp. E un ceas tineresc, dar care poate fi purtat si de un barbat mai matur. Pana la urma, fiul meu devenea barbat si avea nevoie de un ceas pe masura.

Pentru fiica mea, am luat de la ceasuri dama un deosebit Gucci Diamantissima. Finetea acestui ceas m-a impresionat in adevaratul sens al cuvantului. Bratara din piele neagra are un design extrem de rafinat. Am considerat ca este modelul perfect pentru o domnisoara precum fiica mea. In plus, era un ceas usor de purtat cu diverse tinute.

In scurt timp, dupa ce am plasat comanda, cele doua superbe exemplare de ceasuri au ajuns la mine. Nu imi puteam lua ochii de la ele. Si pentru ca nu am mai avut rabdare si imi doream ca gemenii mei sa le poarte la petrecerea aniversara, le-am daruit cu cateva zile inainte pentru a le gasi si tinutele potrivite. Nu pot sa va spun cat de fericiti sunt ca au ceasuri atat de frumoase. Cu Ceasmania.ro, puteti fi siguri mereu ca veti face cadoul potrivit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.