Carti de vizita? Alege Muhlbach Print

Daca citesti acest articol esti probabil un antreprenor, blogger sau o persoana care lucreaza pentru el insusi, ca nu esti genul de persoana care sa aiba un sef, ci mai degraba esti probabil tau sef. Ei bine, atunci tu trebuie singur sa te lupti si sa castigi bani, fie ca ai o firma sau care oferi diverse servicii precum web design sau programare. Piata e destul de aglomerata, si multa lume se uita sa cumpere servicii cat mai ieftine, ceea ce nu e bine pentru prestator. Totusi, exista si persoane care prefera sa plateasca un ban in plus pentru a cumpara un lucru de calitate superioara. Aici intervii tu, prestatorul, care trebuie sa caute acesti clienti, sa faca networking si sa castige increderea clientilor pentru a fi recomandat mai departe de catre acestia. Pentru ca de multe ori diverse proiecte o sa iti vina din recomandarile altor clienti. Networking-ul este extrem de important, lucru pe care l-am invatat pe propria-mi piele.

Muhlbach Print – tipografie cu servicii de calitate

Printre cele mai cunoscute si eficiente metode de networking se numara mersul la diverse evenimente relevante pentru business-ul tau si pentru tine ca si persoana. Bineinteles, oriunde poti gasi clienti, dar sfatul meu este sa incepi cu evenimentele si locurile in care te regasesti, unde te poti duce si sa intelegi despre ce vorbeste cealalta lume, unde te poti identifica cu celelalte persoane. Daca ai o firma care vine jucarii de plus pentru copii, probabil nu ar fi indicat sa te duci la un eveniment unde vor fi prezenti doar studenti.

carti vizita

Dar, de multe cand te duci la aceste evenimente si ajungi sa vorbesti cu lumea, trebuie sa ai o modalitate de a face schimb de date de contact. Multa lume recurge la cartile de vizita, care dupa parerea mea sunt o modalitate buna de a face schimb de date de contact. Astfel, aveti numarul de telefon al celuilalt si in acelasi timp aveti si numele lui trecut pe cartea de vizita. Nici nu aveti idee cat de usor este sa uiti numele unei persoane, mai ales atunci cand vorbesti cu 5-10 oameni la un astfel de eveniment. Cand vine vorba de carti de vizita, pentru mine, cei de la Muhlbach Print au fost cea mai buna tipografie. Preturile sunt foarte avantajoase, au o varietate mare de modele din care poti alege iar timpul in care sunt facute este unul destul de scurt, comparand cu alte tipografii cu care am lucrat pana acum.

Totusi, daca nu ai gasit un model care sa iti placa, nu trebuie sa te sperii. Poti vorbi cu ei sa iti faca un model complet nou, sau poti sa vii tu cu modelul pe care il vrei iar ei iti vor face cartile de vizita dupa placut tau. Daca esti interesat de preturi, poti intra pe site-ul lor unde ai sa vezi preturile, in functie de cate bucati doresti sa cumperi, de marimea cartilor de vizita si celelalte criterii. Am sa las mai jos datele de contact ale celor de la Muhlbach Print, in caz ca doriti sa va faceti cateva carti de vizita de calitate:

Ne puteti contacta la:
Sc Muhlbach Print Sebes
Adresa: Str.Valea Frumoasei, Tronson 1, Bl. 4 AB,
Nr. de tel : 0740137815, 0258735208
Email: office@muhlbachprint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.