Case 39 – un film ce merita vazut

Atunci cand alegem un film, de multe ori ne ia ceva timp pana gasim ceva care mi se pare interesant. Din fericire, ai la dispozitie  diverse unelte, siteuri si bloguri unde poti gasi pareri despre filme si astfel iti va fi mult mai usor sa alegi filmul potrivit.

Eu vreau sa va recomand in randurile de mai jos un film horror pe care l-am vizionat acum cateva zile si mi-a placut mult. Un aspect important pe care l-am apreciat la acest film este contrastul pe care il ofera, adica diferenta de idee de la inceputul filmului si sfarsitul lui. Astfel, regizorul Christian Alvart a reusit sa lanseze un film interesant si care merita vazut.

Este vorba de Case 39, o poveste interesanta despre o functionara de la asistenta sociala si o fetita pe care parintii ei o vroiau moarta. Astfel, Emily, functionara de la asistenta sociala, reuseste sa o salveze pe Lilith, fetita care era sa fie omorata de proprii ei parinti. In timp ce Emily ii cauta o noua casa, aceasta a hotarat sa stea cu ea, primind-o pe Lilith acasa la cea pana cand ii va gasi o familie noua.

De aici, incepe sa fie foarte interesant filmul si cu siguranta putini se asteptau la cea ce va urma.

Pe IMDB filmul are o nota mica, doar 6.2, dar cu siguranta ar fi meritat o nota mai mare, pentru ca mi s-a parut o idee ceva mai diferita, rezultand in film mai interesant decat alte filme horror.

In concluzie, daca vrei sa vezi un film din aceasta categorie, iti recomand cu placere Case 39. Este un film numai bun de vazut seara cu prietenii, atunci cand doriti sa vedeti ceva horror si ceva mai diferit fata de filmele clasice din aceasta categorie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.