Castle Rock – serial de la Hulu

Cei de la Hulu au lansat un nou serial, Castle Rock. A avut premiera pe 25 iulie, iar de atunci a surprins pe toata lumea si a ajuns intr-un timp extrem de scurt (cateva saptamani) prin toate topurile de seriale. In acest moment este pe locul 3 in topul serialelor populare pe IMDb, dupa Orange Is The New Black, care e pe locul 1 datorita lansarii noului sezon si dupa Game Of Thrones. Cele peste 5000 de review-uri lasate pe IMDb ii dau serialului Castle Rock nota 8.7.

Castle Rock 2018 – serial dupa scrierile lui Stephen King

Serialul este bazat pe povestile lui Stephen King legate de orasul fictional numit Castle Rock, aflat in statul Maine din America. Temele serialului sunt drama, horror si fictiunea, de unde lipseste misterul, spre surprinderea mea. Stephen King a reusit sa creeze un fir narativ plin de mister si dupa fiecare episod iti pui o gramada de intrebari si te poti gandi la diverse raspunsuri pentru acestea, fiind foarte interesant. Pe parcurs apar mai multe referinte si la alte carti ale lui Stephen King, dar nu trebuie sa faceti probleme daca nu le-ati citit. O data cu aparitia serialului au aparut si foarte multe canale pe YouTube care vorbesc despre fiecare serial in parte si incearca sa descifreze misterele fiecarui episod si sa analizeze anumite decizii care se intampla in serial, de la diversele actiuni ale protagonistilor pana la pozitia unor obiecte intr-o casa, care la inceput par neimportante.

castle rock

Nu vreau sa mentionez detalii legate de subiectul si intriga serialului, pentru ca risc sa divulg anumite informatii pe care trebuie sa le vedeti in serial, o data cu contextul aferent. Pot spune totusi ca este unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut in ultimul timp, si am vazut doar 4 episoade. Sezonul I va avea 10 episoade, a inceput pe 25 iulie si ultimul episod va aparea pe 12 septembrie. Inca nu se stie daca va mai urma un sezon, dar tind sa cred ca rating-urile pe care serialul le are si le va avea in continuare, un nou sezon ar trebui sa apara in viitor.

Castle Rock e un serial de la Hulu care apare in fiecare miercuri. Va recomand sa il urmariti, daca va plac serialele care se bazeaza pe intriga si care la fiecare final de episod va fac sa va puneti o gramada de intrebari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.