Ce apreciez la un hotel

Imi place foarte mult sa calatoresc. As vrea sa vad cat mai multe tari de pe toate continentele si de asemenea foarte multe orase atat de la noi din tara, cat si din alte tari. Pana acum nu am apucat sa vizitez foarte multe locuri din cauza situatiei financiare care nu imi permite si din cauza scolii, si acum a facultatii, dar o sa fie timp pentru de toate. Pana acum am vizitat Turcia, Grecia, Canada unde am fost in mai multe orase. Eram destul de mic si nu am apucat sa inteleg prea mult din ce am vizitat.

Ce apreciez la un hotel

Acum vreau sa trec totul la un alt nivel, vreau sa invat cate putin despre fiecare cultura, vreau sa vad cum traiesc oamenii, vreau sa vad atractii turistice, sa ma plimb pe toate strazile si sa vad cum ar fi daca as trai acolo. Mi-ar placea sa vad toata lumea si sa imi fac prieteni prin toate colturile lumii, dar pana atunci mai e mult timp. Pana atunci trebuie sa strang ceva bani pentru ca toata aceasta distractie costa. Fie ca vorbim de zboruri sau de cazare, tot ar trebui sa am foarte multi bani, pe care acum nu ii am. Totusi, am vazut cateva orase si am stat in cateva hoteluri destul de interesante si in acelasi timp am stat si in cabanute mici de 2 persoane, deci am cam fost la ambele extrem si pot sa scriu ce apreciez cel mai mult la un hotel.

1. Prosoapele din camera

Fiind destul de grabit niciodata nu imi fac bagajul complet. De fiecare data uit sa pun cate ceva, fie ca e vorba de prosoape, de sampon si gel de dus sau de alte lucruri. De aceea, ma bucur atunci cand vad ca hotel la care merg se asteapta sa aiba clienti uitici si pun de la ei diverse obiecte, cum ar fi prosoapele.

Camera de hotel

Imi place faptul ca sunt atat de pufoase si miros atat de bine parca as dormi pe ele. Apreciez foarte mult aceste lucruri mici, dar care pana la urma sunt foarte importante, mai ales pentru mine, o persoana care de multe ori nu isi face complet bagajul si care uita astfel de lucruri acasa. Daca vrei sa pui si tu prosoape la tine in hotel, viziteaza pagina prosoapehoteluri.

2. Mic bar din camera

Un alt lucru care imi place foarte mult este micul barulet din camera. Sunt momentan cand mi-e pofta de ceva dulce sau pur si simplu uit sa imi cumpar un suc sau o apa si sunt foarte obosit sa mai merg pana la magazin. Atunci salvarea mea este micul bar din camera care este aprovizionat cu un suc, o apa si cate ceva dulce. Apreciez foarte mult aceste gesturi si intotdeauna le multumesc la receptie atunci cand plec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.