Ce e ala web hosting – Gazduire.ro

Cred ca in ultimul timp toata lumea a observat ca lumea se muta, cu catel si cu purcel, in mediul online. Ziarele s-au mutat ca si publicatii in online pentru ca acum lumea citeste mai mult pe telefon in drum spre munca sau pe tableta la cafea si cel mai mare avantaj este ca nu trebuie sa se mai duca pana la magazin pentru ziar. La fel si multe companii au, nu doar site-uri de prezentare in online, ci de multe ori si-au mutat magazinele cu totul in mediul online. In ziua de astazi poti sa iti cumperi tot ceea ce vrei cu doar cateva click-uri si sa il ai in cateva zile la pragul usii.

Ce e ala web hosting – Gazduire.ro

Spun asta pentru ca toata lumea isi poate incepe, foarte usor, o mica afacere online. Fie ca e vorba de un blog, magazin online sau orice altceva, in ziua de astazi este foarte usor sa va deschideti un website si sa va incepeti aventura in mediul online. Tot ce aveti nevoie este sa va cumparati un domeniu corespunzator cu o extensie buna, cel mai probabil .ro, si de acolo sa va cumparati un web hosting. Despre web hosting o sa va spun mai multe pentru ca aici este un pic mai complicat decat cu domeniul, dar nu va faceti griji, nu e nimic atat de greu incat sa nu puteti sa faceti singuri cu putin ajutor de pe internet.

gazduire

Cel mai important lucru este ca alegeti cea mai buna firma de unde sa va cumparati acest hosting. Eu unul recomand firma Gazduire.ro pentru web hosting, avand o experienta vasta in domeniu iar pachetele oferite de ei sunt de calitate si au si un pret extrem de bun, in special pentru incepatori sau pentru persoane care vor sa incerce si sa testeze cum e in online. Web hosting-ul este serviciul care va tine site-ul online, serviciul care permite oamenilor sa va acceseze site-ul, deci este o parte foarte importanta de care trebuie sa aveti grija. Nu vreti ca site-ul vostru sa pice din ora in ora, si sa stea mai mult offline decat online, pentru ca astfel pierdeti bani, Google o sa va vada ca un site care poate nu exista si astfel o sa aveti probleme si cu pozitionarea in cautari.

Gazduire.ro este totusi o firma in care puteti avea incredere, de unde puteti cumpara web hosting fara sa va faceti griji. Au experienta in domeniu, pachete de hosting pentru toata lumea, de la preturi mici la VPS-uri si multe altele. Totusi, daca sunteti incepator si vreti sa va faceti primul website, recomand sa incepeti cu cel mai mic pachet, nu o sa aveti probleme si astfel nici nu cheltuiti multi bani. Daca doriti sa ii contactati pe cei de la Gazudire.ro, aveti mai jos detaliile pe care le puteti gasi de asemenea si pe site-ul lor.

Adresa: Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etaj 2,
Sector 2, 021901, Bucuresti, Romania
Telefon: 0374.18.78.99
(intre orele 09.00 si 18.00)
Fax: 021.209.53.25
Email: oferte@gazduire.ro
Facebook: Gazduire.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.