Ce faci in zilele ploioase

De cand a venit toamna vremea s-a stricat si ea. Ba multe ploi, ninsoare in unele locuri si bineinteles mult frig. Personal aceasta vreme imi taie tot elanul de a iesi in oras sau sa fac orice altceva inafara de a sta in pat, la calculator sau la TV, desigur in zilele de week-end sau in zilele libere. Dupa ce vin de la facultate si imi termin toate celelalte treburi pe care le am de facut parca nu am chef sa fac absolut nimic altceva, asa ca a trebuit sa gasesc anumite activitati pe care ploaia si vremea urata sa nu mi le strice. Fiind un mare pasionat al calculatoarelor si al jocuri, am zis sa le imbin pe toate si astfel am gasit diverse mici joculetele online care chiar sunt amuzante si fac timpul sa treaca mai repede.

Ce faci in zilele ploioase

In ultimul timp am facut o pasiune pentru motociclete, asa ca mi-am si ocupat foarte mult timp jucandu-ma astfel de jocuri. Am gasit un site foarte fain, cu multe jocuri cu motociclete interesante. Partea cea mai buna este ca au o selectie foarte mare, deci e foarte greu sa te plictisesti. Asta ar insemna sa incerci toate jocurile, si crede-ma ca o sa iti ia ceva timp. Pentru cei care nu au un calculator sau un laptop de gaming care sa ruleze titluri mari din ultimul timp poate fi o alternativa foarte buna, cum este si pentru mine.

jocuri cu masini

Trebuie doar sa ai o conexiune la internet, pentru ca cerintele grafice nu sunt deloc mari si cred ca orice laptop poate rula jocurile de pe site-ul acesta fara probleme. Aceasta poate fi o activitate care sa mai omoare din plictiseala in zilele ploioase, asta daca iti place sa te joci pe calculator. Nu trebuie neaparat sa te orientezi catre jocurile cu motociclete, ci ai mai multe categorii de unde sa alegi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.