Ce mesaj vrei sa transmiti cu site-ul tau?

Optimizarea unui site pentru o cat mai buna „relatie” cu motoarele de cautare este, nu in ultimul rand, si o problema de comunicare. Ti-ai facut pagina de web pentru ca ai o afacere (de exemplu, un magazin online) si deci ai de oferit produse sau servicii? Sau ai nevoie de o pagina de web pentru ca esti muzician, actor, sportiv, plastician sau orice alt fel de persoana publica si simti ca trebuie neaparat să-i „tii aproape” pe fanii, admiratorii, tovarasii tai de idei? Pentru toate aceste situatii, exista un numitor comun: ai o POVESTE de spus! Si povestea ta trebuie… să ajunga unde trebui, pentru a fi cunoscuta de cat mai multi oameni, nu-i asa?

Mai intai, iti trebuie un Titlu De Pagina de natura sa atraga atentia asupra ta. Bineinteles, unul exact! Este ceea ce specialistii in SEO (Search Engine Optimisation, adica optimizarea motoarelor de cautare) numesc „eticheta-title”. Intr-o pagina cu rezultate ale cautarii (search results), continutul unei astfel de etichete-title va aparea, de obicei, in primul rand al rezultatului cautarii. Ideal ar fi sa ai o astfel de eticheta-title pentru fiecare pagina a site-ului tau! Exista vreo legatura intre afacerea ta si locul in care aceasta se afla?

Sa zicem că esti proprietarul unei pensiuni… Bine-ar fi atunci sa folosesti „culoarea locala” si sa promovezi produsele locale! Iar daca afacerea ta se afla intr-o zona cu calitati deosebite si un istoric interesant , nu uita sa le pui in valoare! Nu uita nici sa le spui oamenilor cate ceva despre inceputurile afacerii tale, despre promotii si oferte…. Trimite utilizatorii catre orice pagină a site-ului tau si a blogului tau (dacan-ai, n-ar strica sa-ti faci unul !), pentru a le oferi cat mai multe informatii inedite si interesante.

Dar mai ales nu uita ca, pentru ca sa faci o treaba „ca la carte”, gospodareasca, ai nevoie de ajutorul unor profesionisti in materie de web design si optimizari de site-uri. Cea mai buna solutie este ITeXclusiv – o companie de web design 100% romaneasca, ai carei informaticieni se ocupa de promovare SEO inca din anul 2008! Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail pe adresa office@itexclusiv.ro ori, daca preferi, sa dai un telefon la 0766.677.047 sau la 0747.677.047.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.