Alege cea mai buna crema anti-rid

Ridurile sunt pliurile, increturile sau zbarciturile care apar in piele odata cu inaintarea in varsta. Trecute deci de o anumita varsta, femeile sunt in cautare de creme anti-rid care le va oferi o piele mai supla si mai neteda.

Alege cea mai buna crema anti-rid

Ridurile fac parte deci din procesul de imbatranire. Pe masura ce inaintam in varsta pielea nu mai este atat de supla, este mai uscata si mai putin elastica deci nu mai se poate apara atat de usor si de bine de problemele ce pot aparea.

Factorii legati de mediul inconjurator, precum tabagismul pot sa accelereze aceste probleme. Dar si expresiile faciale precum surasul, incruntatul sau chiar si strabismul sunt factori ce pot accelera sau favoriza aparitia ridurilor de la varste fragede. Dar ridurile pot sa fie cauzate si de factori interni sau de ereditate.

Cremele anti-rid sunt cele care ar trebui integrate in rutina de zi cu zi de ingrijire a pielii si care nu reprezinta solutii miraculoase contra ridurilor. Deci nu le poti aplica intr-o seara si sa astepti sa te trezesti a doua zi fara riduri.

Cremele antirid sunt cele care au drept scop incetinirea si stergerea semnelor inaintarii in varsta. Acest lucru tine de o hidratare a epidermei, dar si de o protectie contra efectelor nefaste ale razelor de soare.

crema anti rid

O crema anti-rid trebuie sa fie adaptata inainte de toate tipului tau de piele. Deci inainte de a o alege trebuie sa stii ce tip de piele ai- grasa, uscata sau una cu tendinte acneice? Crema anti-rid trebuie deci sa fie adaptata nevoilor pielii dar si varstei tale.

Mai apoi, trebuie sa stii ca exista o diferenta intre produsele anti-age si produsele anti-rid- produsele anti-rid se ocupa doar de tratarea ridurilor, in timp ce produsele anti-age sunt cele care pot trata si alte probleme legate de inaintarea in varsta- pete maro, pierderea fermitatii sau ridurile mai profunde.

O crema anti-rid buna ar trebui sa contina principii activi. Odata cu trecerea anilor, reinnoirea celulara si productia de colagen incetinesc, aparand ridurile, dar si o pierdere a elasticitatii si fermitatii pielii. Pentru a combate acest lucru, ai nevoie de creme care sa contina activi precum RidStop. In acelasi timp, ar trebui sa contina si vitamine precum vitamina E cu un rol antioxidant.

Deci daca vrei sa lupti asa cum trebuie contra semnelor trecerii timpului pe pielea ta, ai nevoie de Crema Antirid Rid Stop (la 49 de lei acum, de la 59), daca vrei un plus de fermitate, o piele mai stralucitoare si mai luminoasa. Este cea mai buna alegere, deoarece:

  • poate reduce dezechilibrele care apar la nivelul pielii;
  • poate stimula expresia colagenului si consolida stabilitatea pielii;
  • poate atenua efectele imbatranirii pe pielea femeilor mature si poate imbunatati in aceslasi timp aspectul tenului;
  • are un principiu activ, foarte eficient, pe numele sau, RidStop care stopeaza pierderea acidului hialuronic si a colagenului care se gasesc in mod natural in piele;
  • vine cu un un aport suplimentar de colagen, activ care ajuta la o mai buna elasticitate si fermitate a pielii;
  • in plus, cremele Rid Stop contin vitamina E care are un rol antioxidant.

Pentru mai multe detalii despre produse de la Eladerm, ii puteti contacta prin formarul de contact de pe site-ul lor sau prin telefon/e-mail/la adresa:

  • Adresa: Strada Crișanei, nr. 1c, Alba – Iulia , România;
  • E-mail: contact@eladerm.ro
  • Telefon: +40741045150
  • Program: Luni – Vineri – 09:00 – 18:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.