Ceasul care ne-a salvat

 

Iubitul meu este un tip plin de calitati dar are si un mare defect. Nu este punctual. Poate, la prima vedere, nu pare ceva extraordinar de grav. Insa, in timp, a nu fi punctual iti poate afectata viata. Nu locuim impreuna dar in fiecare dimineata trebuie sa ne trezim in acelasi timp, deoarece incepem amandoi serviciul la ora 9:00 si lucram in acelasi loc. Eu, ma trezeam la timp si eram gata de plecare cu mult inainte sa vina el sa ma ia cu masina. La el insa e alta poveste.

Desi aveam grija sa il sun si sa il trezesc, intotdeauna intarzia. Daca aveam noroc, ajungeam la serviciu pe ultima suta de metri. Dar, de cele mai multe ori, intarzierea era iminenta. Totul a mers asa si asa pana cand, intr-o zi, am fost chemati amandoi in biroul managerului pentru o teorie ca la carte. Iar punctul culminant a fost amenintarea cu taierea din salariu si toate celelalte articole din Codul Muncii. Asta a fost picatura care a umplut paharul.

Seara, dupa munca, am intrat si eu intr-o sedinta cu iubitul meu si i-am spus ca lipsa lui de punctualitate s-ar putea sa ne lase pe amandoi fara munca. Desi parea ca a inteles, lucrurile nu s-au schimbat. Asa ca, am luat o decizie. Sa-i cumpar un ceas, cu alarma, frumos si mai scump. Poate asa avea sa devina si el punctual. Si pentru ca acest accesoriu sa ajunga cat mai repede la mine si sa am siguranta ca est unul de calitate, am intrat pe Ceasmania.ro, magazinul online de ceasuri originale. Aici, la rubrica ceasuri barbatesti, am gasit exact ce i se potrivea iubitului meu. Un frumos si elegant ceas Jacques Lemans Liverpool cu alarma. In cateva zile, comanda a venit la mine acasa. Cand ne-am intalnit, i-am dat cadoul si i-am spus ca acum, cu asemenea bijuterie, nu mai are niciun motiv sa intarzie si, daca e cuminte, poate o sa mai primeasca si alte ceasuri barbati. Pot sa spun ca a functionat. Datorita alarmei dar si de dragul ceasului, iubitul meu a devenit punctual si asta ne-a salvat de la concediere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.