Ceasuri bune si foarte bune

Daca in magazinele obisnuite de ceasuri exista produse bune si scumpe si mai putin bune si ieftine, in cel mai mare magazine online de ceasuridemina se afla doat ceasuri bune si foarte bune la preturi avantajoase. Distribuitorul Ceasmania gandeste in favoarea cumparatorului.

Ceasurile bune au mecanism quartz, iar cele foarte bune quartz elvetian. Produsele bune au geamul din cristal mineral, iar cele foarte bune din safir sau safir durificat sau antireflex. Afisajul complet este caracteristica tuturor produselor de pe site, iar cele foarte bune sunt prevazute cu iluminare cadran. Rezistenta la apa este mai mica la ceasurile bune si foarte mare la cele excelente.

Exista ceasuri de mana avand curele din piele sau bratari metalice si obiecte de lux cu bratara ceramic, platata cu aur de 12 k sau cu diamante sau safire. Exista insa si multe aspecte benefice prezente la ambele categorii: carcasa din otel inoxidabil, garantia mare si extragarantia, dreptul de deschidere a coletului la primire si banii care se intorc in buzunarul cumparatorului.

Chiar si cele mai pretentioase doamne gasesc produse elegante si foarte bune (de lux) la categoria ceasuri dama.

La Ceasmania se poate gasi un ceas de mana foarte bun la un pret avantajos, datorita reducerilor de 20-50%.

De pilda preturile ceasurilor cu geam din safir durificat variaza de la 725 de lei (cel mai ieftin), la 4946 de lei. Preturile ceasurilor cu iluminare garantata pentru 25 de ani variaza de la 1931 de lei, la 4946 lei. Pe stoc exista 10 ceasuri de mana cu geam din safir antireflex. Cel mai ieftin costa 2156 de lei, iar cel mai bun 4946.

Ceasuri cu alarma sunt 5 si costa intre 3731 lei si 4590 lei. Luminox XL.1944.M Atacama Field Alarm Chrono 1940 Serie 45mm 100M este cu adevarat un ceas foarte bun cumuland foarte multe calitati la superlativ:

-mecanism quartz elvetian

-rezistenta mare la apa 20ATM / 200m

-carcasa din otel inoxidabil

-geamul din safir antireflex

-Indicatori luminescenti cu Tritium ( luminescenta garantata 25 ani ), Indecsi luminescenti cu Tritium ( luminescenta garantata 25 ani )

-afisaj complet

-alarma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.