Ceasurile mele preferate

Daca nu e prima oara cand intri pe acest blog cred ca deja stii ca sunt un mare fan al ceasurilor, in special acelea cu curea din piele. Nu stiu din ce motiv dar nu imi plac modelele cu bratara. Nu am purtat niciodata, dar am incercat cateva modele si pur si simplu nu mi-a placut cum imi vine pe mana si cum se simtea bratara pe pielea mea. Poate este doar ceva de moment si probabil peste cativa ani voi avea o gramada de modele cu bratara, cine stie poate chiar un Rolex. Dar pana atunci mai e ceva.

Ceasurile mele preferate

Nu pot sa ma plang nici cu ceasurile pe care le am acum. Chiar daca nu sunt nici pe departe la fel de scumpe, eu le consider extrem de frumoase si cel mai important este ca imi vin mie bine si am la ce sa le asortez. Mi se pare foarte important sa cumperi un ceas pentru o tinuta si nu o tinuta pentru un ceas. Spre exemplu eu momentan am o colectie micuta de 3 ceasuri dar le-am cumparat in asa fel incat un model sa pot sa il port la mai mult de o tinuta.

ceasuri

Am un ceas de tip sport pe care il port la iesiri in oras atunci cand ma imbrac mai lejer dar am un ceas mult mai elegant pe care il iau la evenimente importante unde tinuta este una mult mai serioasa, cum ar fi camasa si sacou sau chiar costum. In viitorul apropiat vreau sa mai imi cumpar un ceas elegant si inca unu pe care pot sa il port la tinute de zi cu zi, la facultate si la iesiri in oras. Brand-urile mele preferate sunt Fossil si Police, dar am ceasuri si de la alte firme. Dintre numele mari imi plac modelele celor de la Hublot si Audemars Piguet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.