Cele mai bune jocuri din 2014

Anul 2014 a fost un an bun din punct de vedere al jocurilor. Am avut parte de evolutia consolelor next-gen, PlayStation 4 si XBOX One dar si multe jocuri incredibile pentru PC. Eu unul sunt un fan la consolelor, in special al PlayStation 4 si pot sa spun ca producatorii au ridicat foarte mult bariera, iar ce poti sa experimentezi acum intr-un joc pe o astfel de consola este ceva de neinchipuit. Sunt foarte nerabdator sa vad cum vor evolua lucrurile in 2015, un an in care sper ca toti sa isi intreaca limitele si sa ne dea noua, userilor, jocuri mai bune si mai interesante de “devorat”.

Cele mai bune jocuri din 2014

Am sa fac un top al jocurilor din 2014. Acest top este unul putin subiectiv, dar am sa aleg cele mai bune 3 jocuri din punctul de vedere dintr-o lista a celor mai bune jocuri din 2014 date de mai multe publicatii online, pentru ca sa fie si o urma si obiectivism. Bineinteles, va astept si pe voi cu topul vostru in comentarii si cu noi titluri de jocuri daca cele preferate nu s-au strecurat pe aici.

1. FIFA 15

Sunt un mare fan al seriei FIFA si cred ca l-am jucat constant din 2000 incoace. FIFA 14 a fost foarte bun, iar FIFA 15 este si el extrem de bun. Noi celebrari, noi trickuri, grafica este incredibila. Portarul a fost foarte mult imbunatatit, dar sunt si cateva buguri aici. Jocul este mai mult arcade, iar FIFA 14 a fost mai mult spre realistic, dar si aceasta versiune este una foarte buna.

jocuri 2014

2. The Crew

Un alt joc extrem de bun din acest an este The Crew. Chiar daca nu a fost lansat full version, versiunile beta s-au ridicat la asteptari. Este un joc cu masini care a ridicat foarte sus stacheta pentru celelalte titluri concurente, in special celor de la Need For Speed. Concurenta suna bine si de abia astept sa vad ce o sa ne rezerve 2015 in acest segment.

3. Dark Souls II

Desi nu sunt un fan al acestei serii, Dark Souls II are o grafica incredibila si chiar nu ma asteptam sa vad astfel de imbunatatiri pentru un joc din acest segment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.