Despre cititoare de coduri de bare

La supermarket, in magazine, chiar si pe strada, codurile de bara fac parte din viata noastra de zi cu zi. Acestea contin informatii alfanumerice sau numerice si sunt cel mai adesea folosite pentru codarea preturilor si a numelui standardizat al unui produs. Odata cu aparitia codurilor QR (coduri de bara 2D), cititoarele de coduri de bare pot contine mai multe informatii si se pot folosi in mai multe domenii.

Despre cititoare de coduri de bare

Un cititor de coduri de bare utilizeaza un senzor optic menit sa converteasca codul de bare intr-un impuls electric pe masura trecerii fascicolului pe deasupra codului. Ulterior, cititorul de coduri de bare masoara grosimile liniilor si spatiilor intalnite, decodifica secventele pe care le transforma mai apoi in caractere si le transmite computerului sau terminalului portabil. IdMag este un magazin unde o sa gasiti astfel de produse, dar si multe altele. Multa lume ii recomanda pentru ca au produse de calitate, un suport tehnic foarte bun si preturi atractive.

cititoare coduri de bare

Motorola Symbol LS1203 este un model rapid ce scaneaza cu precizie. Este un cititor de bare rosbust si flexibil ce ofera scanarea codurilor de bare 1D dar si suport pentru o gama larga de interfete. Ofera libertate de miscare deoarece este fara fir ceea ce sporeste productivitatea si eficacitatea utilizatorului. Acest model este dotat cu scanare de inalta performanta pentru absolut toate codurile de bara 1D inclusiv pe cele mai slab imprimate, deteriorate. Prima scanare este exacta, mereu gata pentru urmatoarea.

cititor symbol

GRYPHON BT4130 BLK RS232 este un cititor de coduri de bare destinat unor aplicatii numeroase gratie excelentei sale performante de lectura pana si pe cele mai slab imprimate, deteriorate sau mai greu de decodat. La fel ca Motorola Symbol LS1203, acest cititor de cod de bare este ideal pentru cresterea productivitatii in punctele de vanzare, in aplicatiile birotice sau in mediile spitalicesti, farmaceutice datorita unei remarcabile agesivitati a lecturii. Acest cititor de coduri de bare este ideal si pentru mediul industrial datorita robustetii sale si datorita rezistentei sale la cazaturi.

Datalogic QuickScan I QD2430 2D IMG WH KBW /USB/RS232 a fost special conceput pentru a raspunde nevoilor si cerintelor comerciantilor cu amanuntul dar si pentru a satisface cererea de piata. Aparatul ofera performante remarcabile de citire omnidirectionala pe majoritatea din coduri la un pret cat se poate de accesibil. Are un design elegant, o carcasa usoara si echilibrata, asta fara sa fie sacrificata durabilitatea Datalogic-ului. Dispune de un sistem de iluminare de ultima generatie si are drept scop reducerea stresului vizual suportat de operator in timpul scanarii de zi cu zi. Este ergonomic, are un design robust si este protejat impotriva apei si prafului.

cititor Datalogic QuickScan

Daca va plac produsele celor de la idmag ii puteti urmari si pe retelele sociale, printre care si pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.