Foloseste cititoare de carduri

Suntem in secolul 21, deci tehnologia este peste tot. Daca acum cativa ani ne bucuram extraordinar de mult cand ascultam soneriile polifonice pe care le aveam pe telefoanele cu Symbian sau daca ne jucam pe calculatoare cu 2 GB de memorie RAM si eram atat de fericiti, acum suntem in cu totul alta era, intr-un timp in care tehnologia ne-a intrat complet in viata. Fie ca gatim, ne jucam, lucram sau chiar citim, tehnologia se regaseste in absolutie fiecare actiune pe care o facem zi de zi. Astazi vreau sa va vorbesc in special de cititoare de carduri si despre cat de importante si de folositoare pot fi acestea, cu accent pe folosirea lor in unitatile de cazare care inca nu sunt dotate cu acest lucru.

Foloseste cititoarele de carduri

In primul rand vreau sa spun ca este mult mai fain sa folosesti un smart card pentru a intra in camera de hotel decat o banala cheie. Adevarul este ca acea cheie se poate pierde mult mai usor, fiind mai mica, dar cardul se poate pune foarte usor in portofel. Nu spun ca nu se poate pierde, spun doar ca este mai probabil sa pierdem cheia decat un astfel de card. In al doilea rand, acest card reprezinta un pas mare spre tehnologizarea unitatii dumneavoastra de cazare.

Cititor carduri

Multa lume va aprecia folosirea acestor mici gadgeturi in locul banalelor chei, sau cel putin stiu ca eu o fac. De fiecare data cand ma duc la un hotel si in loc de cheie primesc un card de acces, aprecierea mea pentru acest hotel creste mult mai mult. Adevarul este ca deja suntem in anul 2015 si incet, incet acest pas va trebui facut. De ce sa nu il facem mai devreme si sa castigam destui ani? Daca sunteti interesati de astfel de lucruri, poate va intereseaza si cateva carduri cadou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.