Cât de des vorbiți despre voi? Află cum poate comunicarea să vă stimuleze viața de cuplu!

Deși trăim într-o epocă a comunicării, se pare că am pierdut mult la capitolul calitate. Evadăm foarte des în tehnologie și în libertatea ca un drog pe care ne-o oferă și nu ne mai dăm seama că alături de noi avem un om cu sentimente pe care dorește să le împărtășească.

Este deja cunoscut dictonul: Comunicarea este esențială în cuplu!

Problema este: Cum comunicăm?

O facem mai mult decât: „Cum a fost la birou?” sau „Ce mâncăm mâine?”, pentru că acestea sunt mai mult informări robotice, care nu țin de viața de cuplu, ci de viața a doi oameni care împart același spațiu.

Viața de cuplu are nevoie de comunicare a sentimentelor, a celor mai ascunse dorințe, a temerilor și a motivelor de mândrie. Nimic nu este mai important decât această transparență emoțională.
Iar acest lucru se poate observa cu siguranță și în dormitor, unde comunicarea, sau mai bine zis lipsa ei, poate face ravagii.

Cum afectează lipsa comunicării viața erotică?

Erotismul în cuplu este un subiect foarte delicat. Atenție, nu un subiect tabu, ci delicat.

videochat

Fiecare cuplu are propriile sale reguli interioare, inclusiv în materie de viață amoroasă. Iar aceste reguli, deși sună foarte rigide, se bazează pe niște principii simple, specifice fiecărui cuplu.

Astfel, fiecare partener știe ce îi place și ce nu îi place celuilalt, un lucru de bază în orice relație amoroasă. Comunicarea face posibilă tot acest angrenaj.

Fără ea, se instalează nefericirea. Deoarece:

 • Unul dintre parteneri vrea să încerce ceva, dar ezită pentru că nu știe cum va reacționa celălalt
 • Unuia dintre parteneri nu-i place o acțiune specifică a celuilalt, dar fiindcă nu vrea să îl supere, nu îi spune
 • Unul dintre ei vrea să schimbe ceva la ceea ce fac deja, pentru că i se pare monoton, dar continuă în virtutea inerției
 • Unul rămâne mereu nesatisfăcut, deoarece celălalt partener are impresia că acționează bine, când de fapt nu o face, și nici nu i se zice acest lucru
 • Unul are un moment în care vrea să inițieze ceva, dar ezită de teama refuzului
 • Toate acestea, și multe altele, sunt elemente specifice lipsei de comunicare în cuplu.

  Cum se poate remedia lipsa de comunicare prin apelarea la un sex shop?

  Singurul mod de a învinge teama de comunicare, este printr-o luare de inițiativă.

  Dacă simți că lucrurile în viața de cuplu au fost cam monotone în ultima perioadă și niciunul dintre voi nu apucă taurul de coarne, ai ocazia să dai all-in, cu o jucărie sau un element erotic de la un sex shop.

  De ce să apelezi la un magazin erotic?

  Pentru că spargi gheața. Pentru că deschizi conversația. Pentru că supui întregul proces la comunicare, mai ales dacă e ceva nou pentru amândoi. Un fel de instigare la comunicare, dacă vrei să îi spui așa.

  Nu trebuie să te arunci la vreo jucărie sexuală avansată.

  Poți începe cu un echipament de tip BDSM, adică un costum sexy pentru ea, un bici și niște cătușe (pentru tine). Puteți începe de acolo, printr-un role-play care să vă creeze teritoriul perfect pentru comunicare.

  Ulterior, totul va fi extrem de natural!

  Dacă nu ai experiență cu magazinele erotice, poți încerca în deplină intimitate un sex shop online precum Erotica.ro. Astfel, nu ar trebui să îți faci griji că cineva va interacționa cu tine în timp ce cumperi un vibrator sau un dildo. 😊

  Spor la găsit puntea de comunicare perfectă între voi doi!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.