Cum pleci din aeroport?

O mare problema pe care am avut-o in anii trecuti a fost faptul ca veneam din diverse vacante inapoi in tara si din pacate nu am putut gasi pe nimein care sa ma astepte la aeroport pentru a ma duce acasa sau undeva in oras, cum ar fi la gara. Din diverse motive familia sau prietenii la care apelam de obicei nu puteau sa ajunga la respectiva ora la aeroport sa ma ajute cu transportul dar a trebuit sa ma descurc singur si imi pare bine pentru ca astfel am realizat ca sunt firma care te pot ajuta cu inchirieri masini de la aeroport Henri Coanda. Cum functioneaza chestia asta?

Cum pleci din aeroport?

Pai e destul de simplu si eficient. Suni dinainte la respectiva firma sau vorbesti cu prin email daca esti in alta tara si nu poti suna. Le spui data si ora la care iti aterizeaza avionul iar ei te vor astepta acolo cu cheile pentru masina pe care ai ales-o pe care poti sa o folosesti cum vrei tu in respectivul timp in care este inchiriata. Este o idee destul de buna daca mai ai treaba prin Bucuresti si nu vrei sa ajungi pana in capitala pentru inchirieri masini in Bucuresti. Adevarul este ca de multe ori aceasta metoda m-a salvat si cred ca la vara, cand o sa revin acasa de la facultate, o sa apelez din nou la ea.

Rent Car

Am in plan sa imi aleg un bilet de avion care sa ma aduca acasa destul de dimineata, poate pe la 8 sau 9. Vreau sa vorbesc cu aceasta firma de inchiriere masini pentru a ma putea plimba cateva ore prin capitala, sa imi revad cativa prieteni si sa ma duc la cumparaturi pentru cei dragi si pentru mine. Aceasta masina este perfecta pentru ca ma pot folosi de locul liber pentru a lua cativa prieteni cu mine si bineinteles, pentru a avea un spatiu de depozitare pentru cadourile pe care vreau sa le cumpar.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.