Cum se joaca blackjack

Nu cu mult timp in urma v-am spus cum se joaca la pariuri sportive si v-am dat cateva sfaturi pentru a stii ceea ce va asteapta. Jocurile de noroc sunt imprevizibile de aceea trebuie sa stiti sa pariati cu cap si cel mai important este sa pariati atat de multi bani cat va permiteti sa pierdeti. Nu va ganditi niciodata ca o sa va duceti acolo si o sa castigati 100%. Jocurile de noroc s-au transformat in ultimii ani intr-o posibila sursa de venit pentru foarte multi dintre noi, romanii. E o oportunitate buna de a dubla sau tripla niste banuti, dar trebuie sa fim foarte atenti pentru ca la fel de usor putem sa ii si pierdem. Astazi vreau sa va spun cum puteti sa jucati blackjack, un joc foarte interesant cu carti.

Cum se joaca blackjack

In primul rand as vrea sa va spun ca jocul de blackjack nu este asa usor de gasit prin cazino-uri si nu stiu care este acest motiv. Poate am avut doar eu ghinion si orasul meu inca nu a auzit de acest joc, dar putin probabil. De aceea va recomand sa jucati acest joc online, si in special recomand Casino.com Romania pentru acest joc dar si pentru alte jocuri de cazino. Blackjack, cunoscut si sub numele de “21” este un joc usor de jucat, fapt pentru care a castigat si multi adepti. Fiecare jucator de la masa va primi de la dealer cate 2 carti, ambele cu fata in sus, iar dealerul va primi la fel, 2 carti, numai ca una va fi mereu cu fata in jos.

Acum partea interesanta si esenta jocului este sa insumati din cartile pe care le aveti numarul 21. Asul valoreaza 1 sau 11 puncte, dupa necesitate, iar restul cartilor sunt de la 2 la 10. Un lucru pe care multi incepatori nu il stiu este ca poti castiga si daca nu faci exact suma de 21, dar trebuie sa fii cel mai aproape de acel numar. Dupa prima runda de impartit carti dealer-ul va intreba fiecare jucator daca mai doreste sau nu o carte. Fiti foarte atenti pentru ca puteti sa pierdeti tot aici daca suma cartilor dumneavoastra este peste 21. Un exemplu: daca aveti deja 2 carti care insumeaza 20(spre exemplu un as si un 9) va recomand sa va opriti pentru ca e putin probabil sa mai primiti un as pentru a face 21. De asemenea, o strategie buna este sa vedeti si cartile celorlalti jucatori si sa vedeti sansa pe care o aveti pentru a primi cartea dorita. Dupa cum vedeti, blackjack este un joc destul de interesant si de simplu in acelasi timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.