Care sunt cele mai bine platite cupluri din muzica?

Veste proasta pentru cuplul format din Jay-Z si Beyoncé. Au pierdut titlul de cel mai bine platit cuplu din muzica. Esti curios sa afli de cine au fost detronati? Conform celor de la Forbes, cei care au intocmit acest top, sotii Carter au fost detronati de un cuplu mai tanar, in mare voga in aceasta perioada. In 2014, Jazy-Z si Beyoncé au castigat numai putin de 110 milioane de dolari. In ciuda faptului ca au sustinut doar 22 de concerte in 2014, acestia s-au aflat in topul celor mai mari incasari din concerte pe anul trecut.

Care sunt cele mai bine platite cupluri din muzica?

Jay-Z scoate bani din sampania Armand Brignac, coniacul D’Usse si Roc Nation. Lui Beyoncé ii vin banii din parfumul lansat, contractele de imagine incheiate cu Pepsi si H&M dar si din liniile vestimentare lansate.

Drept urmare, anul acesta cei doi se afla pe locul doi in topul incasarilor pe primul loc clasandu-se Taylor Swift&Calvin Harris cu 146 de milioane de dolari. Pe locul trei sunt clasati Miranda Lambert si Blake Sheldon cu 57 de milioane de dolari.

Beyonce Jay Z

Taylor Swift si Calvin Harris sunt un cuplu relativ recent care a reusit sa atraga rapid atentia publicului si sa atinga recordul de a se clasa pe prima pozitie in topul celor mai bine platite cupluri din muzica. Confirmarea faptului ca cei doi sunt impreuna a venit recent. Celor doi le vin banii nu doar din muzica ci si din numeroase contracte de sponsorizare. Calvin Harris este imaginea Giorgio Armani si a castilor Sol Republic in timp ce partenera sa de viata este imaginea Diet Coke si Sony.

Ambii se afla intr-o continua ascensiune iar daca vor reusi sa ramana in top pentru mai mult timp se vor transforma in cei mai influenti artsiti tineri. Ce parere aveti de acest cuplu recent format?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.