Curatenie pentru prosperitate

Nu uita ca biroul este cartea ta de vizita si va reprezenta parerea oamenilor din exterior despre tine si firma ta. Clientii care te vor vizita si posibilii angajati care doresc un interviu si iti vor rece pragul au nevoie de un semn bun, care sa spuna despre tine ca esti profesionist si ordonat.

Un angajator care se respecta si isi respecta angajatii si firma va asigura conditii prielnice de munca pentru un randament mai bun, dar o va face pur si simplu din respect pentru ca tine la afacerea lui. Alfel care ar mai fi scopul deschiderii unei afaceri daca nu este intretinuta asa cum trebuie. Dar exista si situatii in care destul de multi angajati lucreaza in conditii mizere, inclusiv la birou, unde se presupune ca totul ar trebui sa fie luna deoarece nu sunt surse mari care sa poata produce murdarie.

Ei bine nu este chiar asa. Chiar si munca la birou necesita o curatenie riguroasa in special in ceea ce privesc obiectele de care ne folosim minut dupa minut. Tot ce tine de birou, calculator, laptop, birou in sine trebuie curatate periodic daca nu zilnic. Tastaturile si mouse-urile trebuie obligatoriu curatate zilnic deoarece sunt in contact direct si continuu cu mainile care tind sa retina cei mai multi microbi si bacterii.

Trebuie folosite produse speciale si profesionale, pentru angajati dezinfectanti maini Tork, bine inteles alaturi de produse hartie Tork pentru o curatare mai buna. Baia tebuie dezinfectata zilnic daca nu de mai multe ori pe zi si in functie de fluxul de oameni care circula in fiecare zi pe acolo, fiind locul unde se strang si se dezvolta cel mai repede bacteriile si microbii. Nu cred ca vreun angajator isi doreste ca angajatii sai sa contacteze vreun virus datorita curateniei precare pe care acesta o “asigura”. Trebuie asigurate produse igienice Tork, sapun tork sau hartie igienica Tork, plus multe altele.

Sa nu mai vorbim de sanctiunile prevazute de lege, amenzi sau poate chiar inchiderea firmei ceea ce in majoritatea cazurilor duce la faliment deoarece automat imaginea firmei este patata si numanui nu I-ar convenii sa se angajeze intr-un mediu murdar sau colaboratorii sa inceapa parteneriate cu cineva care nu este serios si practic nu este in stare sa se descurce cu propria persoana.

In cazul in care vrei sa eviti astfel de neplaceri, te invita sa accesezi site-ul celor de la Sanito.ro din cuvintele cheie de mai sus, pentru a vizualiza o gama variata de produse pentru mentinerea curateniei, de tot felul. De la covorase profesionale, dezinfectante sau absorbante, prosuse hartie ori detergenti profesionali pentru orice tip de suprafata. Cu ajutorul acestor produse totul va stralucii iar tu vei avea cei mai fericiti angajati.

Concluzionand, mentinerea ordinii si a curateniei locului de munca este esentiala, in caz contrar afectand in mod direct buna functionare a firmei ceea ce va duce la profituri mici sau chiar pe minus, pana la faliment datorita reclamei proaste de care firma dispune in mod voit la urma urmei.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.