David Guetta a lansat videoclipul piesei Lovers on The Sun

Anul 2014 a reprezentat marea revenire a DJ-ului David Guetta pe baricade, acesta lansandu-si albumul cu numarul 6. David Guetta a lasant un EP ce contine patru titluri, inclusiv noul sau single, Lovers on The Sun. EP-ul a fost creat in colaborare cu un alt nume cunoscut, Avicii.

David Guetta a lansat videoclipul piesei Lovers on The Sun

In luna Ianuarie a acestui an, David Guetta revenea in forta pe piata muzicala cu artista de origine americana Skylar Grey si cu titlul Shot Me Down, un remake dupa cunoscuta melodie Bang Bang cantata de Nancy Sinatra in anii ’60. Initial, piesa a fost lansata doar pe Internet. Un fel de teaser menit sa anunte cu surle si cu trambite revenirea lui David Guetta pe scena muzicala. Insa, in doar cateva saptamani, Shot Me Down a devenit un adevarat hit. Un succes care i-a dat artistului ideea de a lansa in aceasta saptamana un EP care regrupeaza trei titluri ce au avut succes (Shot Me Down, Bad, Blast Off) si noua piesa.

David Guetta

Inregistrata cu Sam Martin si produsa in colaborare cu Avicii, Lovers on The Sun se dovedeste a fi un real succes. Clipul, filmat sub forma unui scurt-metraj poseda toate calitatile unui succes rasunator. Filmat in desert, clipul s-a inspirat dintr-un film de succes cu Ray Liotta in rolurile principale, The Good, The Bad and The Ugly (1996). O femeie tanara, cu puteri misterioase va indrazni sa infrunte o banda de cowboys fara credinta, fara legi din dorinta de a-si elibera iubitul din mainile lor. O atmosfera de western, artistul declarand ca a fost pasionat inca din copilarie de acest gen de filme.

Piesa este deja pe placul fanilor din intreaga lume, fiind deja difuzata la greu in cluburi. Deja beneficiaza de trei remixuri facute de Showtek, Stadiumx si Blasterjaxx. Ce ziceti? Are sanse sa devina hit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.