De ce se uita barbatii la The Vampire Diaries

In curand, urmeaza sa fie lansat sezonul cu numarul sapte al celebrului serial de televiziune The Vampire Diaries. O veste care le bucura cu siguranta pe doamne si domnisoare. Insa, se pare ca exista si barbati care urmaresc cu atentie aventurile vampirilor din Mystic Falls. Te intrebi de ce? Iti spunem noi acum.

De ce se uita barbatii la The Vampire Diaries

Deoarece fetelor le place acest lucru
Toata lumea vorbeste despre acest serial. In pauza de masa, in tramvai sau la facultate. Drept urmare, pentru a nu se simti singuri, pusi deoparte si barbatii se uita la The Vampire Diaries pentru a avea ce povesti cu o potentiala iubita. Femeile adora barbatii care se uita la astfel de seriale.

The Vampire Diaries

Datorita fetelor sexy
Nu ne referim aici la cele din anturajul vostru domnilor ci la cele din serial. Nina Dobrev care si-a aratat nurii in cadrul unei sedinte foto de promovare a noului sezon, australianca Phoebe Tonkin care interpreteaza personajul lui Hayley, Kat Graham alias Bonnie…Serialul cu vampiri este plin de bombe sexy.

Datorita scenariului pasionant
The Vampire Diaries nu se bucura de succes doar datorita fetelor sexy. Scenariul filmului este unul pasionant. Daca nu te-am convins inca, urmeaza sfatul pe care ti-l dam in continuare. Rezerva-ti o seara in care sa te uiti la cel putin 2-3 episoade. Dupa care tu decizi daca te vei uita in continuare sau nu.

Datorita faptului ca primesc sfaturi gratuite
In cadrul serialului se dau o multime de sfaturi in ceea ce priveste moda, stilul vestimentar adoptat. Cum sa te imbraci seara cand iesi cu prietenii, ce coafura te avantajeaza, cum sa fii cool cu un simplu t-shirt colorat la fel ca Ian Somerhalder. Sfaturi de care nu este rau sa tii cont. Datorita acestui serial vei sti de acum inainte cum sa o seduci pe prietena fratelui tau mai mic si…cum sa te transformi intr-un vampir.

Te-am convins sa te uti la The Vampire Diaries?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.