De ce e bine sa consumam sirop Noni

In primul rand vreau sa incep prin a spune ca acest sirop noni se produce din fructele copacului Noni care se gaseste foarte greu. Aceste fructe au marimea unui cartof si este un fruct foarte sanatos pentru ca din el se fac diverse produse um este si siropul de noni care este foarte bun pentru sistemul nostru imunitar. Probabil acest lucru este posibil pentru ca fructul Noni contine enzime, vitamine, minerale si probabil cel mai important lucru este prezenta spectrului de aminoacizi care s-a dovedit a fi un izvor nesecat de proteine.

De ce e bun siropul de Noni

Din cate am inteles, istoria acestui suc porneste inca de acum multi ani si a fost folosit de oameni pentru a combate foametea. Chiar daca gustul nu este unul extraordinar, pana la urma sucul este foarte sanatos si trebuie sa facem cateva sacrificii pentru sanatatea noastra. V-am scris acum cateva zile despre produsele bio si cum vreau sa trec complet la acest stil de viata pentru ca mi se pare mult mai benefic pentru mine si ca pe termen lung am foarte mult de castig. Ei bine, sucul de noni este un produs pe care vreau sa il integrez in acest stil de viata in detrimentul banalelor pastile de la farmacii.

Inafara faptului ca este foarte sanatos acest suc este facut si dintr-o planta, deci este destul de natural si nu cred ca sunt probleme. Pastilele sunt cu totul alta problema, chiar daca si ele ajuta, as vrea mai mult sa trec pe lucruri naturiste asa ca noni sirop este perfect pentru mine din acest punct de vedere. Avand in vedere ca exista foarte multe produse pe internet sau in magazinele fizice, trebuie sa aleg cu atentie. Am citit mai multe despre aceste produse din frunctul Noni si am ramas placut impresionat pentru ca intr-adevar chiar este un fruct care contine foarte multe lucruri bune precum antioxidati sau vitamine bune pentru sistemul nostru imunitar.

Noni

De asemenea, siropul de noni este si accesibil ca pret pentru mine, pentru ca desi vreau sa adopt un stil de viata doar din produse bio si stiu ca acest lucru ma va forta sa scot ceva bani din portofel, mi-am impus un buget anume pe care nu vreau sa il depasesc iar acest sirop se incadraeza perfect in planurile mele. Mai am cativa prieteni care au incercat acest produs cand au fost raciti si mi-au spus ca au scapat intr-un timp record de probleme de sanatate inlocuind banalele pastile cu produse organice de la Calivita, produse pe care le gasim pe siteul produsenoni.ro.

Din ce am citit, acestea nu sunt singurele beneficii ale acestui fruct. Se pare ca noni ajuta si la procesul de imbatranire, incetinind acest proces de care ne este frica tuturor. Xeronina, care este un alcaloid ce se gaseste in acest fruct face ca acest lucru sa fie posibil. Se pare ca aceasta xeronina este foarte importanta pentru corpul uman. Desi se poate obtine din produse de origine animala, se pare ca nu este indeajuns si ca trebuie sa gasim alte alternative pentru a ajunge la minimul de xeronina necesara zilnica. Din fericire, siropul de noni ne poate ajuta si astfel prevenim aparitia unor boli, a oboselii si a altor probleme de sanatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.