De ce e bine sa stii sa dansezi

Inca de cand eram mic si ascultam muzica prin casa mama mea tot incerca sa ma invete sa dansez. Orice ascultam, ea voia sa ma invete sa dansez, fie ca ascultam o melodie de la 3 Sud Est sau o melodia de la Flo Rida. Niciodata nu am dat curs acelei invitatii, doar ma uitam la ea cum dansa si cat de fericita era. Nu stiu de ce nu am vrut sa invat sa dansez, poate pentru ca sunt baiat si mi se parea destul de ciudat atunci sa ma invete mama sa dansez. E unul din momentele alea pe care nu te-ai gandi ca o sa le regreti pana ajungi sa te gandesti un pic mai bine dupa multi ani.

De ce e bine sa stii sa dansezi

Din pacate nu am invatat atunci sa dansez, ci mult mai inainte. Inca nu pot sa spun ca stiu sa dansez bine, dar daca ma duc undeva in club cu prietenii sau la o petrecere, nu ma fac de ras. Desi nu este de ajuns, pentru moment am zis ca am facut un progres si ca in viitor o sa ma duc la niste cursuri de dans, lucru pe care il recomand tuturor. Chiar daca nu stiu sa dansez, pot sa spun de ce e bine sa stii sa dansezi. Cum pot sa spun asta? Ma gandesc la viitor si la circumstantele in care voi fi pus si in care ma gandesc ca o sa ma fac de ras, deci cred ca stiu despre ce vorbesc.

In primul rand, la un eveniment formal, cum ar fi o nunta. Fie ca esti printre invitati sau esti mirele, este imperios necesar sa stii sa dansezi mai multe stiluri. Este totusi vorba de o nunta, nu se va dansa numai tango sau numai muzica populara, ci stilurile se vor schimba probabil din ora in ora, de aceea ar trebui sa stii sa dansezi cel putin 3 stiluri diferite. Eu personal daca ar trebui sa ma duc la o nunta cu siguranta m-as face de ras sau probabil as lua niste cursuri de la inpasidedans.ro. Am vazut ca au cursuri si pentru incepatori, ceea ce e extraordinar pentru mine.

Poate nunta totusi este un eveniment pentru persoanele mai mature, dar pentru noi, care inca suntem copii(pana in 17-18 ani) mai important este balul de absolvire. Cu siguranta si acolo se vor dansa multe stiluri de dans. La o astfel de petrecere, unde sunt si profesorii invitati si cu siguranta o sa dansati si cu ei, va trebui sa nu te faci de ras. Fie ca e muzica populara, vals sau muzica de club, ar trebui sa fii pregatit pentru orice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.