De ce sa mergem la masaj erotic

Astazi vreau sa va spun despre experienta mea la masaj. Am decis sa merg macar de 2 ori pe luna pentru ca eram foarte stresat si incordat. Munca era deja pana peste cap, aveam foarte mult de invatat pentru facultate iar totul era deja foarte tensionant, asa ca am decis sa merg sa ma relaxez putin la cateva sedinte de masaj. Am ales salonul de masaj erotic Artemis din mai multe motive pe care o sa le impartasesc cu dumneavoastra mai jos, poate o sa vreti si voi sa va duceti la cateva sedinte.

De ce sa mergem la masaj erotic

Stiu ca sunt foarte multe saloane de masaj, dar cei de la Artemis m-au atras cu oferta lor buna si cu avantajele pe care le au fata de alte saloane. In primul rand, ofera seriozitate. Sunt destul de vechi pe piata romaneasca, ceea ce inseamna ca isi trateaza clientii cu respect si lumea decide sa mearga la ei in locul concurentei. Asta m-a impulsionat sa aleg Artemis in principal si faptul ca lumea vorbeste numai de bine despre ei. Nu am auzit pe nimeni care sa plece de la Artemis nemultumit sau sa se simta inselat.

artemis

Masaj erotic – Masajartemis.ro

Un alt motiv pentru care am ales sa merg la masaj la Artemis este pentru ca au niste fete foarte frumoase. Puteti sa va uitati si voi in sectiunea “galerie” si sa vedeti cateva poze cu maseuzele, dar trebuie sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca toate sunt foarte frumoase si amabile. Nu e ca si cum m-am dus la toate, dar atmosfera de acolo este una foarte calda si primitoare, asa ca toate fetele sunt super dragute. Cu siguranta daca o sa va duceti si o sa le acordati o sansa veti avea aceeasi parere ca mine.

Al 3-lea motiv pentru care m-am dus la Artemis dintre toate saloanele de masaj este pentru ca si pretul este destul de important pentru mine. Este totusi un masaj erotic deci nu scapati fara cateva sute de lei pe luna, dar merita. Spre exemplu, un masaj topless costa 200 de ron, in timp ce un masaj complet nud ajunge la 250 de lei. Daca esti mai pretentios si vrei un masaj erotic cu sampanie asta te va costa 300 de lei, in timp de un masaj cu 2 maseuze costa 350 de ron. Daca esti cu adevarat indraznet si vrei 3 maseuze doar pentru tine va trebui sa scoti din buzunare 450 de lei.
Pentru mai multe detalii contacteaza-i direct pe cei de la masaj erotic Artemis din Bucuresti acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.