De ce sa il chemi pe Mos Craciun pentru copilul tau

Mai avem aproximativ o luna pana la marea sarbatoare a Craciunului, deci ar trebui ca pregatirile sa inceapa deja. Nu ma refer aici la pregatirile pentru masa festiva sau pentru decoratiuni, ci in special pentru cumpararea cadourilor si angajarea lui Mos Craciun sa vina in persoana sa livreze cadourile. Tin minte cat de bucuros eram cand parintii mi-au spus ca in seara asta Mosul o sa vina personal sa imi aduca jucariile si celalalte cadouri. Imediat m-am pus si mi-am repetat cateva colinde si poezii pentru a putea sa il multumesc pe Mos Craciun si sa ii arat multumirea mea pentru cadouri si pentru prezenta sa.

De ce sa il chemi pe Mos Craciun pentru copilul tau

Avand in vedere ca in aceasta perioada este Black Friday si ca multe magazine, atat online cat si offline, au reduceri foarte bune la cadouri, jucarii, electronice si multe altele ar fi o idee buna sa cumparati cadourile inca de pe acum. Cu siguranta vor fi reduceri si de Craciun, dar tind sa cred ca promotiile de atunci nu vor fi atat de mari si de importante ca acum. In plus, e o sansa pentru dumneavoastra sa terminati mai repede cu ele si sa va bucurati de mai multa liniste in perioada sarbatorilor in loc sa alergati dintr-un loc in altul pentru cadouri.

Un alt lucru care cu siguranta l-ar face pe copilasul dumneavoastra extrem de fericit este daca insusi Mos Craciun ar veni cu cadourile sa i le dea personal. Nu stiu ce este mai frumos decat sa stai impreuna cu familia si cu Mosul langa bradul frumos decorat, sa spunem colinde, sa mancam niste prajiturele cu lapte si sa ne dam cadouri unul celuilalt. Sincer, pentru mine, cat am fost copil, aceste momente erau cele mai frumoase si asteptam cu drag perioada aceasta de sarbatori si nu numai pentru ca primeam cadouri, ci pentru ca era o atmosfera anume in care toata lumea era mult mai fericita si mai relaxata decat in timpul anului. Acum, marea intrebare, de ce sa il chemi pe Mos Craciun pentru copilasul tau?

Mos Craciun cu cadouri

Pai, in primul rand, zambetul de pe buzele lui va fi cea mai mare bucurie pentru voi ca parinti. Cand esti mic ai ideea asta in cap cum ca Mos Craciun vine doar la copii cuminti si incercam sa fim cuminti tot restul anului. Va dati seama ca daca Mos Craciun ar veni chiar in persoana sa dea cadourile cat de bine s-ar simti si copilasul ar crede ca a avut un an foarte bun in care a fost cuminte, a luat note mari si i-a bucurat pe parinti, deci increderea lui de sine creste.

Pozele si inregistrarile video vor ramane pentru totdeauna si este destul de frumos ca fiecare familie sa aiba o poza completa si cu Mos Craciun in marea sarbatoare a anului. Este acel spirit de Craciun care ne face pe toti sa fim mai buni si mai intelepti si cu siguranta, cand va creste, copilasul dumneavoastra va fi foarte recunoscator voua ca ati facut tot posibilul pentru el ca sa il vada pe Mos Craciun. Daca vreti sa il chemati si voi pe Mosul si nu stiti pe nimeni, puteti incerca sa vorbiti cu cei de la www.paradisulpersonajelor.ro pentru ca au experienta in acest domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.