De ce sa ii alegi pe cei de la ThePlot

In primul rand, nu stiu cati dintre voi ati auzit numele de “The Plot” si mai mult de atat, nu stiu daca sunteti la curent cu ce se ocupa aceasta firma. Pe multi dintre voi poate nu v-ar interesa atat de tare, dar cei de la The Plot ofera servicii de calitate cum ar fi printare, indosariere, carti de vizita, scanare dar si altele mai “complicate” sau hai sa le spunem avansate. Servicii la care nici macar numele nu pot sa il citesc calumea avand in vedere ca nu am o pregatire in acest domeniu, al arhitecturii si design-ului in general.

De ce sa ii alegi pe cei de la ThePlot

Poate voi stiti mai multe decat mine, poate chiar sunt cativa studenti de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti printre cititorii acestui blog. Un lucru foarte avantajos pentru acestia(pentru studentii de acolo) este ca sediul celor de la The Plot este acum in cadrul Universitatii. Prin urmare, daca aveti nevoie de vreun serviciu de la ei totul este foarte usor pentru voi. Nu trebuie sa traversati jumatate de capitala pentru indosarierea unui proiect sau pentru alte servicii de specialitate cum ar fi, de exemplu, plotarea.

arhitectura

Daca acest cuvant, “plotare”, inseamna ceva pentru tine, cu siguranta The Plot este sediul pentru la care trebuie sa te duci cand ai nevoie de astfel de servicii. Partea cea mai buna este ca echipa lor ofera diverse servicii cum ar fi design pe obiect, printare 3D, gravare cu laser, machete de arhitectura, tablouri pe panza, termoformare, debitare laser si multe altele care nu imi pornesc nici un beculet. Daca vrei sa afli mai multe despre serviciile lor si o lista completa, poti sa vezi aici tot ceea ce trebuie sa stii.

De ce e foarte bine pentru studentii la arhitectura? Pai, dupa cum vedeti, puteti apela la cei de la The Plot pentru servicii cum ar fi “machete de arhitectura” ceea ce sunt sigur ca v-ar ajuta foarte mult in anii vostri de studiu la Universitatea Ion Mincu. Nu trebuie sa va plimbati print toata capitala pentru a avea aceasta macheta facuta si gata pentru cursuri. E foarte fain pentru ca nu pierdeti timpul pe drumuri, avand in vedere ca alte firme care ofera astfel de servicii in Bucuresti nu imi sunt cunoscute probabil sunt destul de departe de Universitate sau de camin la care stati, deci cateva ore va trebui sa le petreceti schimband autobuze, metrou si alte mijloace de transport.

Daca v-am facut cat de putin interesati de acest subiect eu va recomand sa intrati pe site-ul lor oficial unde o sa gasiti mai multe informatii despre ei si cu ce se ocupa. Acolo o sa gasiti si mijloacele de contact, adresa si alte informatii care cred ca v-ar trebui daca vreti sa le faceti o vizita sau sa ii intrebati ceva legat de firma lor sau de serviciile pe care le ofera. Ii recomand cu caldura pentru ca 8 ani in acest domeniu spun clar ca experienta este de partea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.