The Departed

Filmele au fost tot timpul metoda de relaxare a multor persoane, atunci cand doresc sa piarda putin timp intr-un mod diferit. Atunci cand alegem un film, deobicei cautam ceva timp, pentru a fi siguri ca vom urmari un film bun si interesant. Vreau sa spun cateva lucruri despre filmul The Departed, pe care l-am urmarit de curand si mi-a lasat o impresia foarte buna. Cum filmele din categoria Crime sunt foarte populare, acest film ar putea sa iti placa.

The Departed

The Departed a aparut in anul 2006, sub regia lui Martin Scorsese, un regizor foarte cunoscut care a reusit sa aduca pe marile ecrane nume importante, ca Lupul de pe Wall Street, Shutter Island sau Baieti Buni. Filmul a castig 4 premii Oscar in anul 2007, adica cu un an mai tarziu de cand a fost lansat. Pe langa premiile Oscar, care sunt foarte importante pentru un film, a mai reusit sa castige inca 87 de premii si a mai fost nominalizat pentru alte 77. Pe IMDB, unul dintre cele mai importante siteuri unde poti gasi informatii despre filme, actori, regizori, filmul se afla pe locul 45 in topul 250 a acestora. Actorul principal din The Departed este Leonardo DiCaprio, care a jucat in multe filme importante, dar cel care i-a adus renumele este Titanic.

The Departed

In film este vorba de 2 politisti, care lucrau la acelasi caz. Unul dintre ei era sub acoperire si celalalt lucra la investigatii, fara sa se stie unul pe altul. Se pare ca cel care investiga un mare mafiot din Boston, nu era un politist chiar atat de cinstit, facand totul mult mai dificil, pentru cei care doreau sa-l prinda. Idea filmului este foarte buna si interesanta, asa ca te va captiva de la bun inceput. In concluzie, daca vrei sa vezi un film bun, poti urmari cu incredere The Departed, idea acestuia si felul in care se petrec lucrurile, cu siguranta te vor face sa urmaresti mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.