Despre meseria de model videochat

Astazi vreau sa va vorbesc putin despre un subiect care acum ceva ani era considerat “fierbinte”. Cred ca v-ati dat seama din titlu ca vreau sa vorbesc despre meseria de model de videochat, lucru care pe vremea parintilor nostriera imposibil din cauza tehnologiei, dar chiar si cand au aparut camerele web si internetul de mare viteza nu toata lumea vedea cu ochi buni aceasta slujba, care pana la urma este ca oricare alta, mai mult sau mai putin.

Despre meseria de model videochat

De ce zic “mai multe sau mai putin”? Pai, nu este jobul tipic de 9-17. Partea cea mai buna la acest job este ca programul este flexibil si ca tu esti cel/cea care isi face programul dupa bunul plac si dupa toti factorii existenti in viata ta(facultate, alt job sau orice altceva). Spre exemplu, multe studente prefera sa munceasca dupa cursurile de la facultate. Ziua lor poate fi un pic incarcata, avand in vedere ca dimineata sunt la cursuri si dupa aceea trebuie sa se duca la munca, dar daca ai nevoie de banuti trebuie sa faci cateva sacrificii.

videochat

Partea cea mai bun este insa salariul. Foarte multe agentii ofera un procent destul de frumos si daca esti o fata draguta, care stie sa se faca placuta si esti sociabila sunt sigur ca nu o sa ai probleme deloc. Nu stiu cati stiti, dar in aceasta meserie castigi cat muncesti. Daca o sa stai doar cateva ore la munca si esti mereu ursuza si nu stii sa iti separi problemele de locul de munca, nu sunt sigur ca o sa poti rezista in aceasta slujba. In schimb, daca o sa lucrezi regulat in foarte putin timp o sa iti castigi cativa clienti fideli ceea ce nu este decat un lucru de bine.

Daca esti curioasa si vrei sa intri in aceasta bransa iti recomand o agentie de videochat bucuresti, mai exact agentia Black Studio. Poti intra oricand pe site-ul lor pentru a afla raspunsuri la multe din intrebarile tale la care eu nu sunt in masura sa raspund si pe care probabil nu le-am acoperit in acest articol. Acolo o sa gasiti si date de contact si mai multe detalii despre angajare. Sfatul meu este sa le dati un telefon si sa le spuneti ca doriti sa fiti un model la agentia lor iar ei cu siguranta va vor ghida si arata care sunt pasii necesari pentru a te angaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.