Despre Samsung Galaxy S6

De cateva zile a inceput una dintre cele mai importante conferinte despre IT si tehnologia din lume, si anume CES 2015. V-am povestit despre ea acum cateva zile si v-am pus ca are loc in fiecare an in luna ianuarie, in Las Vegas, Nevada. Daca urmariti siteurile de tehnologie si IT o sa vedeti ca marea majoritate au trimis mai multi oameni acolo care sa afle informatii si sa scrie articole despre cele mai interesante produse care vor fi lansate in acest an. Ei bine, zvonuri spun ca la CES se vor lansa si cateva detalii oficiale despre noul telefon de la Samsung care se va numi, dupa cum anticipati, Samsung Galaxy S6.

Despre Samsung Galaxy S6

Exista mai multe informatii pe internet, dar dupa cum bine v-ati obisnuit si din alti ani, nu toate sunt adevarate. In schimb, multe din ele le putem prezice si noi. Avand in vedere ca cei de la Samsung au cam da-to in bara cu Samsung Galaxy S5, cu siguranta vor incearca sa faca din noul telefon un flagship adevarat si sa incerce sa recupere banii si nivelul de piata pierdut cu S5. Din pacate pentru ei, vor trebui sa concureze cu telefoane foarte bune cum ar fi iPhone 6 si iPhone 6+, noul LG G Flex 2 si probabil HTC One M9 care se va lansa in acest an.

Samsung Galaxy S6

Dar, hai sa vedem cu ce ar putea Samsung Galaxy S6 sa ne temteze. Cred ca stiti deja ca telefoanele lor vin in doua versiuni, una care va avea procesor SnapDragon 810 iar alta care va avea Exynos octa-core. Ambele telefoane vor avea un ecran de 5.2 sau 5.3 inch probabil si o rezolutie de 2.560 x 1.440 pixeli. De asemenea, un alt lucru care probabil se va adeveri este ca noul telefon se va lauda cu 3GB RAM, display 2K si ultima versiune de software de la Android(5.0 Lollipop). Asteptam si alte detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.